Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke, son dakikada kazandı

SPOR 04.12.2016 - 22:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1648+ kez okundu.
 

Söke, son dakikada kazandı

Sökespor Yatağan’ı son dakikada yıktı

AYDIN- Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Sökespor kendi evinde Yatağanspor’u ağırladı. Yatağanspor’u son dakika golü ile yıkan Sökespor; rakibini eli boş gönderirken, galibiyet serisine devam etti. Sökespor şampiyonluk yarışından kopmayacağını bir kez daha gösterdi. Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 11. Hafta karşılaşmasında Sökespor kendi evinde Yatağanspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da yer aldı. Sökesporlu oyuncular uçak kazasında hayatlarını kaybeden Kolombiyalı futbolcular için ‘Kalbimizdesiniz’ yazılı pankartla sahaya çıktı. İlk yarısı 0-0 biten maçta Sökespor’un 89. Dakikada gelen golünün asisti 63. Dakikada Mehmet Al’ın yerine oyuna dahil olan Saliou’dan geldi. Gol pasını değerlendiren Mehmet Ali Moğul Sökespor’un golünü atan isim oldu. Maçı Selçuk Keklik,  Emre Karagel,  Buğur Han Güler hakem ekibi yönetti. Son dakikaları heyecan dolu geçen müsabakada Yatağanspor’dan Mustafa (Dk 89), Muhuttin (Dk 90) kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, maçta  Ferdi, Rıza, Mehmet Ali (Söke) Gökhan,  Alaattin (Yatağan) sarı kart gören isimler oldu. Hakemin maçı bitirmesinin ardından Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal ve yöneteciler futbolculara koşarak sevinçlerini birlikte paylaştılar. KULÜP BAŞKANI GÜNAL; “SERİYE DEVAM EDECEĞİZ” Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, “Futbolcularımıza maçın başında söylemiştim zor bir maç olacak diye. Yatağan iyi bir takım ve iyi bir kadrosu var. Savaşçı mücadele eden bir takım, maç orta sahada geçti. Ama önemli olan sonuç, iyi savaştık iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Yatağanspor kulübünü de kutluyorum iyi top oynadılar. Galip gelen biz olduk.  4 haftada 4. Galibiyetimizi aldık. İnşallah  galibiyet serimize devam ederek bu yıl şampiyon olacağız. Bu galibiyeti her zaman olduğu gibi Sökespor taraftarımıza, Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'a, Söke Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu'na armağan ediyoruz” dedi. STAT: Söke Şehir HAKEMLER: Selçuk Keklik **, Emre Karagel **, Buğur Han Güler ** SÖKESPOR: Ufuk ***, Gökhan **, Yalçın ***, Ahmet Yapıcı ** (65 Metehan ?) (67 Arda *), Ali Akyan **, Mehmet Ali ***, Murat Efe **, Mehmet Al ** (63 Salıou ***), Ferdi **, Rıza **, Recep *** YATAĞANSPOR: Erman **, Muhittin **, Hakan **, Alaattin **, Güneş Can **, Onur ** (86 Kadir ?), Mehmet **, Batuhan ** ( 73 Soner ?), Emrehan **, Mustafa ** GOLLER: Dk. 89 Mehmet Ali Moğul (Sökespor) KIRMIZI KART: Dk. 89-Mustafa, Dk. 90 Muhuttin (Yatağan) SARI KART: Ferdi, Rıza, Mehmet Ali (Söke) Gökhan, Alaattin (Yatağan)
Sökespor Yatağan’ı son dakikada yıktı

AYDIN- Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Sökespor kendi evinde Yatağanspor’u ağırladı.

Yatağanspor’u son dakika golü ile yıkan Sökespor; rakibini eli boş gönderirken, galibiyet serisine devam etti. Sökespor şampiyonluk yarışından kopmayacağını bir kez daha gösterdi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta 11. Hafta karşılaşmasında Sökespor kendi evinde Yatağanspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı izleyenler arasında Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da yer aldı. Sökesporlu oyuncular uçak kazasında hayatlarını kaybeden Kolombiyalı futbolcular için ‘Kalbimizdesiniz’ yazılı pankartla sahaya çıktı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Sökespor’un 89. Dakikada gelen golünün asisti 63. Dakikada Mehmet Al’ın yerine oyuna dahil olan Saliou’dan geldi. Gol pasını değerlendiren Mehmet Ali Moğul Sökespor’un golünü atan isim oldu. Maçı Selçuk Keklik,  Emre Karagel,  Buğur Han Güler hakem ekibi yönetti. Son dakikaları heyecan dolu geçen müsabakada Yatağanspor’dan Mustafa (Dk 89), Muhuttin (Dk 90) kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken, maçta  Ferdi, Rıza, Mehmet Ali (Söke) Gökhan,  Alaattin (Yatağan) sarı kart gören isimler oldu. Hakemin maçı bitirmesinin ardından Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal ve yöneteciler futbolculara koşarak sevinçlerini birlikte paylaştılar.

KULÜP BAŞKANI GÜNAL; “SERİYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, “Futbolcularımıza maçın başında söylemiştim zor bir maç olacak diye. Yatağan iyi bir takım ve iyi bir kadrosu var. Savaşçı mücadele eden bir takım, maç orta sahada geçti. Ama önemli olan sonuç, iyi savaştık iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Yatağanspor kulübünü de kutluyorum iyi top oynadılar. Galip gelen biz olduk.  4 haftada 4. Galibiyetimizi aldık. İnşallah  galibiyet serimize devam ederek bu yıl şampiyon olacağız. Bu galibiyeti her zaman olduğu gibi Sökespor taraftarımıza, Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran'a, Söke Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu'na armağan ediyoruz” dedi.

STAT: Söke Şehir

HAKEMLER: Selçuk Keklik **, Emre Karagel **, Buğur Han Güler **

SÖKESPOR: Ufuk ***, Gökhan **, Yalçın ***, Ahmet Yapıcı ** (65 Metehan ?) (67 Arda *), Ali Akyan **, Mehmet Ali ***, Murat Efe **, Mehmet Al ** (63 Salıou ***), Ferdi **, Rıza **, Recep ***

YATAĞANSPOR: Erman **, Muhittin **, Hakan **, Alaattin **, Güneş Can **, Onur ** (86 Kadir ?), Mehmet **, Batuhan ** ( 73 Soner ?), Emrehan **, Mustafa **

GOLLER: Dk. 89 Mehmet Ali Moğul (Sökespor)

KIRMIZI KART: Dk. 89-Mustafa, Dk. 90 Muhuttin (Yatağan)

SARI KART: Ferdi, Rıza, Mehmet Ali (Söke) Gökhan, Alaattin (Yatağan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.