Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke onur konuğunu ağırladı

KÜLTÜR 10.06.2017 - 22:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4158+ kez okundu.
 

Söke onur konuğunu ağırladı

Söke Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi onur konuğunu ağırladı

AYDIN- Anne ve babasının ismini taşıyan, 1994 yılında Söke Belediyesi’ne kendisinin bağışladığı evin tam anlamıyla müzeye dönüştüğünü gören Güngör Pura, duygulu anlar yaşadı.  Çocukluğunun geçtiği evde kendisi adına hazırlanan bir odada gelinliğini ve gelinliği ile çekilen fotoğrafını gören Güngör Pura, göz yaşlarına hakim olamadı. Alt katı Çocuk Oyuncakları Müzesi, üst katı ise Söke Kent Müzesi’ne dönüşen TC Kültür Bakanlığı Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi, geçmişi geleceğe taşıyor. Yeniden düzenlenerek geçtiğimiz günlerde kapılarını yeniden halka açan Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi adeta onur konuğunu ağırladı. Anne ve Babası Fatma ve Suat Orhon’un adını taşıyan Söke Kent Müzesi’ni ziyaret eden Güngör Pura, yeni düzenlenen müzeyi gezdi. Söke Belediyesi’ne bağışladığı konağın restore edilmesi ve Kent Müzesi’ne dönüştüren yeni düzenlemesinin ardından ilk kez gezen Güngör Pura, bu ziyaretinde mutlu ve duygulu anlar yaşadı. Sökeli hayırsever Güngör Pura, “Anne, Babam ve kardeşlerimle çocukluğumun geçtiği evin değerlendirilmesi böyle güzelleşmesi çok büyük mutluluk. Müzenin tekrar yeni içerikle açılmasından dolayı emeği geçenlere ve Söke Belediye Başkanı Sayın Süleyman Toyran’a teşekkür ederim” dedi.
Söke Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi onur konuğunu ağırladı

AYDIN- Anne ve babasının ismini taşıyan, 1994 yılında Söke Belediyesi’ne kendisinin bağışladığı evin tam anlamıyla müzeye dönüştüğünü gören Güngör Pura, duygulu anlar yaşadı.

 Çocukluğunun geçtiği evde kendisi adına hazırlanan bir odada gelinliğini ve gelinliği ile çekilen fotoğrafını gören Güngör Pura, göz yaşlarına hakim olamadı.

Alt katı Çocuk Oyuncakları Müzesi, üst katı ise Söke Kent Müzesi’ne dönüşen TC Kültür Bakanlığı Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi, geçmişi geleceğe taşıyor. Yeniden düzenlenerek geçtiğimiz günlerde kapılarını yeniden halka açan Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi adeta onur konuğunu ağırladı. Anne ve Babası Fatma ve Suat Orhon’un adını taşıyan Söke Kent Müzesi’ni ziyaret eden Güngör Pura, yeni düzenlenen müzeyi gezdi. Söke Belediyesi’ne bağışladığı konağın restore edilmesi ve Kent Müzesi’ne dönüştüren yeni düzenlemesinin ardından ilk kez gezen Güngör Pura, bu ziyaretinde mutlu ve duygulu anlar yaşadı.

Sökeli hayırsever Güngör Pura, “Anne, Babam ve kardeşlerimle çocukluğumun geçtiği evin değerlendirilmesi böyle güzelleşmesi çok büyük mutluluk. Müzenin tekrar yeni içerikle açılmasından dolayı emeği geçenlere ve Söke Belediye Başkanı Sayın Süleyman Toyran’a teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.