Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şoförlerden Çerçioğlu’na teşekkür

SİYASET 19.05.2017 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3622+ kez okundu.
 

Şoförlerden Çerçioğlu’na teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Şoför esnafımızın her zaman yanındayım” dedi.

AYDIN- Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetim ile Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, hem kendilerine verdiği destek hem de şoför esnafının her zaman yanında olan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak şoför esnafının her zaman yanında olduklarını belirterek, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Şoför esnafımızın her zaman yanındayım” dedi.

AYDIN- Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetim ile Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, hem kendilerine verdiği destek hem de şoför esnafının her zaman yanında olan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak şoför esnafının her zaman yanında olduklarını belirterek, Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.