Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Silah tüccarlarına baskın

ASAYİŞ 24.10.2016 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2558+ kez okundu.
 

Silah tüccarlarına baskın

Bir ihbar üzerine çalışma başlatan Söke Jandarma Komutanlığı, silah tüccarlarına yönelik operasyon düzenledi, çok sayıda silaha el koydu.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nca ihbar üzerine silah tüccarlarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’na Ç.T. isimli şahsın üzerinde ve aracında silah olduğu ihbarı edildi. Ç.T isimli şahsın üzerinde ve aracında arama yapmak üzere adli makamlardan alınan izin alınarak arama yapılması sonucunda, şahsın aracında 3 adet değişik çap ve markalarda tabanca ele geçirildi. Bunun üzerine soruşturma derinleştirildi ve  Y.T.,  E.T. isimli kardeşlerin ev iş yerinde silahları sakladığı ve silah ticareti yaptıkları tespit edildi. Adli makamlardan alınan izin ile Y.T. ve E.T. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde bomba iz takip köpeği “gerçek” ile yapılan aramalarda, evin bahçesinde toprağa gömülü olarak 18 adet değişik çap ve markalarda tabanca ele geçirildi. 3 adet tabanca Ç.T. isimli şahsın aracında ve 18 adet tabanca Y.T. ve E.T. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde olmak üzere toplam 21 adet değişik çap markalarda tabanca, 23 adet tabanca şarjörü ve 38 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli Ç.T., Y.T. ve E.T. isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, her türlü kaçakçılık suçlarını işleyerek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden ve halkı silahlandırmaya yönelen ve bundan menfaat temin eden şahıslarla mücadeleye aralıksız olarak devam edildiği belirtildi.
Bir ihbar üzerine çalışma başlatan Söke Jandarma Komutanlığı, silah tüccarlarına yönelik operasyon düzenledi, çok sayıda silaha el koydu.

AYDIN- Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nca ihbar üzerine silah tüccarlarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’na Ç.T. isimli şahsın üzerinde ve aracında silah olduğu ihbarı edildi.

Ç.T isimli şahsın üzerinde ve aracında arama yapmak üzere adli makamlardan alınan izin alınarak arama yapılması sonucunda, şahsın aracında 3 adet değişik çap ve markalarda tabanca ele geçirildi.

Bunun üzerine soruşturma derinleştirildi ve  Y.T.,  E.T. isimli kardeşlerin ev iş yerinde silahları sakladığı ve silah ticareti yaptıkları tespit edildi.

Adli makamlardan alınan izin ile Y.T. ve E.T. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde bomba iz takip köpeği “gerçek” ile yapılan aramalarda, evin bahçesinde toprağa gömülü olarak 18 adet değişik çap ve markalarda tabanca ele geçirildi.

3 adet tabanca Ç.T. isimli şahsın aracında ve 18 adet tabanca Y.T. ve E.T. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde olmak üzere toplam 21 adet değişik çap markalarda tabanca, 23 adet tabanca şarjörü ve 38 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheli Ç.T., Y.T. ve E.T. isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, her türlü kaçakçılık suçlarını işleyerek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden ve halkı silahlandırmaya yönelen ve bundan menfaat temin eden şahıslarla mücadeleye aralıksız olarak devam edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.