Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sendikacı Ersal Ulaş Öztemel’in ani ölümü sevenlerini üzdü

SAĞLIK 27.09.2016 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3821+ kez okundu.
 

Sendikacı Ersal Ulaş Öztemel’in ani ölümü sevenlerini üzdü

Aydın’ın Efeler ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapan Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel sevenlerini üzdü.

AYDIN- Aydın PTT Başmüdürlüğü’nde çalışan ve uzun yıllar sendikacılık yapan Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirten Türk Eğitim Sen Aydın Şubesi Başkanı Naci Devli, acil servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada,  dairede çalışırken saat 15.30 civarında rahatsızlandığı, bir arkadaşı tarafından Aydın Devlet Hastanesine getirildiği, Kalp krizi geçirdiği ve gerekli müdahalelerin yapıldığı, Anjio  oduktan sonra yoğun bakıma alındığı ve burada tekrar kalp krizi geçirmesi neticesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti. Devli, açıklamasında, “Ersal Ulaş Öztemel 20 yıla aşkın Aydın’da memur sendikacılığın önemli liderlerinden birisiydi. Memur sendikacılığı açısından çok büyük bir kayıptır. Hiçbir ölüm vakitli değildir. 1960 doğumlu ve 2 çocuk babası olan Öztemel daha genç yaştaydı. Ailesi ve çocukları içinde çok zordur. PTT’de başarılı hizmetler vermiş, memurların haklarını almaları açısından koşturdu. Allah rahmet eğlesin. Ailesi, yakınlarına ve Kamu -Sen camiasına sabırlar versin” dedi. Aydın Devlet Hastanesi Acil Servis önünde bekleyen, Türk Büro-Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, Türk Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt ve Türk Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Nadir Baydar da, Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel’in memur camiası ve özellikle sendikal hareket için mücadele adamı olduğunu ifade ederek, üzüntülerini belirttiler ve Allahtan rahmet, yakınlarına da sabır dilediler. Akşam saatlerin de hayta veda eden Öztemel’in cenaze işlemlerin yarın ailesi ve yakınları tarafından belirleneceği belirtildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapan Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel sevenlerini üzdü.

AYDIN- Aydın PTT Başmüdürlüğü’nde çalışan ve uzun yıllar sendikacılık yapan Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirten Türk Eğitim Sen Aydın Şubesi Başkanı Naci Devli, acil servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada,  dairede çalışırken saat 15.30 civarında rahatsızlandığı, bir arkadaşı tarafından Aydın Devlet Hastanesine getirildiği, Kalp krizi geçirdiği ve gerekli müdahalelerin yapıldığı, Anjio  oduktan sonra yoğun bakıma alındığı ve burada tekrar kalp krizi geçirmesi neticesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti.

Devli, açıklamasında, “Ersal Ulaş Öztemel 20 yıla aşkın Aydın’da memur sendikacılığın önemli liderlerinden birisiydi. Memur sendikacılığı açısından çok büyük bir kayıptır. Hiçbir ölüm vakitli değildir. 1960 doğumlu ve 2 çocuk babası olan Öztemel daha genç yaştaydı. Ailesi ve çocukları içinde çok zordur. PTT’de başarılı hizmetler vermiş, memurların haklarını almaları açısından koşturdu. Allah rahmet eğlesin. Ailesi, yakınlarına ve Kamu -Sen camiasına sabırlar versin” dedi.

Aydın Devlet Hastanesi Acil Servis önünde bekleyen, Türk Büro-Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, Türk Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt ve Türk Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Nadir Baydar da, Türk Haber-Sen Aydın Şube Başkanı Ersal Ulaş Öztemel’in memur camiası ve özellikle sendikal hareket için mücadele adamı olduğunu ifade ederek, üzüntülerini belirttiler ve Allahtan rahmet, yakınlarına da sabır dilediler.

Akşam saatlerin de hayta veda eden Öztemel’in cenaze işlemlerin yarın ailesi ve yakınları tarafından belirleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.