Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehzade Yemek-Izgara-Kebap Salonu hizmete açıldı

GENEL 13.09.2019 - 18:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4673+ kez okundu.
 

Şehzade Yemek-Izgara-Kebap Salonu hizmete açıldı

Aydın'da eski Profesyonel Futbol Hakemi Fatih Yüksel'in, Efeler İlçesi’nde işletmeciliğini yaptığı Şehzade Yemek-Izgara-Kebap-Salonu dualarla davetliler eşliğinde hizmete açıldı.

AYDIN- Ata Mahallesi Deniz Bulvarı üzerindeki Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AYESOB) hizmet binasının altına açılan Şehzade Yemek-Izgara-Kebap-Salonu’nun açılışına AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Arif Karakul, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, Aydın Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Anbarlı ve davetliler katıldı. İşletme sahibi Fatih Yüksel, eşi Gülnaz Yüksel ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Dualar yapılarak sade bir törenle ile hizmete açılan yemek salonunun açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti. “LOKANTAYI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ” Açılış öncesi konuşma yapan Başkan Selahittin Çetindoğan, “Rahmetle ve bereketli bir yer açıyoruz. Türkiye’de ekonomik şartların zor olduğu bir dönemde katma değer yaratmak ve istihdam yaratmak için bir iş yeri açılıyor. Bizim de kiracımız kendisi. Önce inanmak ve güvenmek gerek. İnşallah Allah hayırlı işler için yol açacaktır. Bize büyüklerimiz üç şey söylerlerdi; terzini, berberini ve lokantanı değiştirme. Ama siz yeni bir damak tadıyla, lokantanızı değiştiriyorsunuz ve buraya geliyorsunuz. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Allah inşallah yollarını açık etsin” dedi. “FİYATLARIMIZ MAKUL” Bebek giyimi ile ilgili iki şubesinin olduğunu kaydeden İşletme sahibi Fatih Yüksel, şunları söyledi: “Biz normalde giyim sektöründeyiz. Bu mekanla ikinci bir sektöre girmiş bulunduk. Aydın’da uygun fiyatta güzel bir yere ihtiyaç duyulduğunu gördük. Burayı açmaya karar verdik. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Ekibimiz kendi çapında deneyimli insanlar. Allah nasip ederse burada uzun yıllar kalıcı olmayı düşünüyoruz. Çorba, sulu yemek ve ızgara çeşitlerimizle akşam saat 10’a kadar burada hizmetteyiz. Piyasaya baktığımızda fiyatlarımız gayet makul. Lezzet ve kalitemizle iddialıyız. Mekanımız 65 kişilik kapasitede. Önümüzdeki yaz aylarında bahçe takviyemiz de olacak. Yaklaşık 100 kişilik kapasiteye ulaşmayı düşünüyoruz. Hafta içi sabah 07.00 ile 22.00 arası, cumartesi günü de 08.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet vereceğiz. Pazar günleri yılbaşına kadar kapalıyız. 6 kişilik deneyimli ekibimizle buradayız. Gelen müşterilerimiz için 60 araçlık otoparkımız var. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz.” Öte yandan, Şehzade Yemek-Izgara-Kebap Salonu'nu yemeklerini tadan davetliler lezzetlerinden de son derece memnun kaldılar.
Aydın'da eski Profesyonel Futbol Hakemi Fatih Yüksel'in, Efeler İlçesi’nde işletmeciliğini yaptığı Şehzade Yemek-Izgara-Kebap-Salonu dualarla davetliler eşliğinde hizmete açıldı.

AYDIN- Ata Mahallesi Deniz Bulvarı üzerindeki Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AYESOB) hizmet binasının altına açılan Şehzade Yemek-Izgara-Kebap-Salonu’nun açılışına AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Arif Karakul, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, Aydın Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Uğur Anbarlı ve davetliler katıldı.

İşletme sahibi Fatih Yüksel, eşi Gülnaz Yüksel ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Dualar yapılarak sade bir törenle ile hizmete açılan yemek salonunun açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti.

“LOKANTAYI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ”

Açılış öncesi konuşma yapan Başkan Selahittin Çetindoğan, “Rahmetle ve bereketli bir yer açıyoruz. Türkiye’de ekonomik şartların zor olduğu bir dönemde katma değer yaratmak ve istihdam yaratmak için bir iş yeri açılıyor. Bizim de kiracımız kendisi. Önce inanmak ve güvenmek gerek. İnşallah Allah hayırlı işler için yol açacaktır. Bize büyüklerimiz üç şey söylerlerdi; terzini, berberini ve lokantanı değiştirme. Ama siz yeni bir damak tadıyla, lokantanızı değiştiriyorsunuz ve buraya geliyorsunuz. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Allah inşallah yollarını açık etsin” dedi.

“FİYATLARIMIZ MAKUL”

Bebek giyimi ile ilgili iki şubesinin olduğunu kaydeden İşletme sahibi Fatih Yüksel, şunları söyledi:

“Biz normalde giyim sektöründeyiz. Bu mekanla ikinci bir sektöre girmiş bulunduk. Aydın’da uygun fiyatta güzel bir yere ihtiyaç duyulduğunu gördük. Burayı açmaya karar verdik. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Ekibimiz kendi çapında deneyimli insanlar. Allah nasip ederse burada uzun yıllar kalıcı olmayı düşünüyoruz.

Çorba, sulu yemek ve ızgara çeşitlerimizle akşam saat 10’a kadar burada hizmetteyiz. Piyasaya baktığımızda fiyatlarımız gayet makul. Lezzet ve kalitemizle iddialıyız. Mekanımız 65 kişilik kapasitede. Önümüzdeki yaz aylarında bahçe takviyemiz de olacak. Yaklaşık 100 kişilik kapasiteye ulaşmayı düşünüyoruz. Hafta içi sabah 07.00 ile 22.00 arası, cumartesi günü de 08.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet vereceğiz. Pazar günleri yılbaşına kadar kapalıyız. 6 kişilik deneyimli ekibimizle buradayız. Gelen müşterilerimiz için 60 araçlık otoparkımız var. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz.”

Öte yandan, Şehzade Yemek-Izgara-Kebap Salonu'nu yemeklerini tadan davetliler lezzetlerinden de son derece memnun kaldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.