Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehit Cengiz Kır Parkı yenileniyor

GÜNCEL 22.02.2017 - 09:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3944+ kez okundu.
 

Şehit Cengiz Kır Parkı yenileniyor

Aydoğdu Mahallesi’nde Şehit Cengiz Kır parkı yaza hazırlanıyor. Parkın etrafındaki istinat duvarları da dâhil olmak üzere parkın tamamında düzenleme yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yer alan mevcut parkta düzenleme çalışmaları yapılıyor. Yaz aylarına hazırlık niteliğinde yapılan Şehit Cengiz Kır parkının dış duvarlarına kaplama, iç duvarlarına kabartma taş, yeşil alan kısmına tamamen çim ekilerek değişik cinste ağaçlar dikiliyor. Çocuk oyun gurubunun da tamamen değiştirilerek yenileceği parkın çocuk oyun gurubu konulan kısmının zeminine kauçuk kaplaması yapılıyor. Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmaların başlatıldığı park alanını inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mevcut parkta bazı düzenleme ve yenileme çalışmalarına zaten ihtiyaç vardı. Personelimiz bu alanda titizlikle çalışarak yeni görünümü ile Şehit Cengiz Kır parkını yaz ayına hazırlıyorlar. Nazillimizde mevcut parklarımızın her birinde yaza hazırlık olarak zaten rutin çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın daha güvenli olarak parklarımızda oynayabilmeleri için oyun guruplarını gerekirse yenileyip tüm oyun guruplarının zeminlerini kauçukla kaplıyoruz. Vatandaşlarımızın için ise huzurla dinlenebilecekleri ortamı yaratıyoruz” dedi.
Aydoğdu Mahallesi’nde Şehit Cengiz Kır parkı yaza hazırlanıyor. Parkın etrafındaki istinat duvarları da dâhil olmak üzere parkın tamamında düzenleme yapılıyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yer alan mevcut parkta düzenleme çalışmaları yapılıyor. Yaz aylarına hazırlık niteliğinde yapılan Şehit Cengiz Kır parkının dış duvarlarına kaplama, iç duvarlarına kabartma taş, yeşil alan kısmına tamamen çim ekilerek değişik cinste ağaçlar dikiliyor. Çocuk oyun gurubunun da tamamen değiştirilerek yenileceği parkın çocuk oyun gurubu konulan kısmının zeminine kauçuk kaplaması yapılıyor.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmaların başlatıldığı park alanını inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mevcut parkta bazı düzenleme ve yenileme çalışmalarına zaten ihtiyaç vardı. Personelimiz bu alanda titizlikle çalışarak yeni görünümü ile Şehit Cengiz Kır parkını yaz ayına hazırlıyorlar. Nazillimizde mevcut parklarımızın her birinde yaza hazırlık olarak zaten rutin çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın daha güvenli olarak parklarımızda oynayabilmeleri için oyun guruplarını gerekirse yenileyip tüm oyun guruplarının zeminlerini kauçukla kaplıyoruz. Vatandaşlarımızın için ise huzurla dinlenebilecekleri ortamı yaratıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.