Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sanat güneşi Zeki Müren, şarkılarıyla anıldı

SANAT 07.12.2016 - 20:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2148+ kez okundu.
 

Sanat güneşi Zeki Müren, şarkılarıyla anıldı

Sanat güneşi Zeki Müren, doğum günü olan 6 Aralık’ta Söke’de şarkılarıyla anıldı.

AYDIN- Söke Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Söke Türk Sanat Müziği (TSM) Derneği konser verdi. Söke Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen konseri izleyenler arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yer aldı.  Dr. Öztekin Yüce şefliğinde Söke TSM Derneği korosu Zeki Müren’in ölümsüz eserlerinden oluşan repertuarı dinleyicilerine sundu. Koro ve solo olarak seslendirilen 23 Zeki Müren eseri, konsere gelenlere keyifli bir akşam yaşattı. 6 Aralık 1931 doğumlu Zeki Müren’in 85. Yaşında şarkılarıyla anılırken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran konserin sonunda TSM koro şefi Öztekin Yüce ve koro üyeleri ile saz heyetini tek tek kutlayarak tebrik etti.
Sanat güneşi Zeki Müren, doğum günü olan 6 Aralık’ta Söke’de şarkılarıyla anıldı.

AYDIN- Söke Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Söke Türk Sanat Müziği (TSM) Derneği konser verdi. Söke Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen konseri izleyenler arasında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da yer aldı. 

Dr. Öztekin Yüce şefliğinde Söke TSM Derneği korosu Zeki Müren’in ölümsüz eserlerinden oluşan repertuarı dinleyicilerine sundu. Koro ve solo olarak seslendirilen 23 Zeki Müren eseri, konsere gelenlere keyifli bir akşam yaşattı.

6 Aralık 1931 doğumlu Zeki Müren’in 85. Yaşında şarkılarıyla anılırken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran konserin sonunda TSM koro şefi Öztekin Yüce ve koro üyeleri ile saz heyetini tek tek kutlayarak tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.