Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sahiller bayrama hazır

GÜNCEL 23.06.2017 - 20:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4004+ kez okundu.
 

Sahiller bayrama hazır

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğuna aldığı sahilleri baştan yaratıyor. Büyükşehir ekipleri gece gündüz yoğun mesai harcayarak ada sahillerinde bayram hazırlığı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla ada sahillerinde yoğun mesai gerçekleştirildi. Aralıksız bir şekilde sabaha kadar çalışan ekipler sahilleri bayrama hazırladı. Büyükşehir ekipleri, ayrıca Kuşadası’nda orta refüj ve caddelerde çevre düzenlemesi, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışması yapıyor. Ekiplerin çalışmasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Evrim Karakoz ile Barış Altıntaş yerinde inceleme yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, bakım ve temizliğinin yanında ada sahillerine şemsiye ve şezlong da yerleştiriyor. Vatandaşların ihtiyaçları için tuvalet, duş, soyunma kabini gibi yeni ve hijyenik üniteler de hizmete girecek. Ayrıca Büyükşehir ekipleri, ada sahillerinin peyzaj ve çevre düzenlemelerini titizlikle yaparken, özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumları eleyerek taş ve çöplerden temizledi. Kuşadası’nda bulunan vatandaşlar, sahilleri bayrama hazır hale getiren ve Kuşadası cadde ve sahillerini rengarenk ve modern bir görünüme kavuşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğuna aldığı sahilleri baştan yaratıyor. Büyükşehir ekipleri gece gündüz yoğun mesai harcayarak ada sahillerinde bayram hazırlığı yaptı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla ada sahillerinde yoğun mesai gerçekleştirildi. Aralıksız bir şekilde sabaha kadar çalışan ekipler sahilleri bayrama hazırladı. Büyükşehir ekipleri, ayrıca Kuşadası’nda orta refüj ve caddelerde çevre düzenlemesi, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışması yapıyor. Ekiplerin çalışmasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Evrim Karakoz ile Barış Altıntaş yerinde inceleme yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bakım ve temizliğinin yanında ada sahillerine şemsiye ve şezlong da yerleştiriyor. Vatandaşların ihtiyaçları için tuvalet, duş, soyunma kabini gibi yeni ve hijyenik üniteler de hizmete girecek.

Ayrıca Büyükşehir ekipleri, ada sahillerinin peyzaj ve çevre düzenlemelerini titizlikle yaparken, özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumları eleyerek taş ve çöplerden temizledi.

Kuşadası’nda bulunan vatandaşlar, sahilleri bayrama hazır hale getiren ve Kuşadası cadde ve sahillerini rengarenk ve modern bir görünüme kavuşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.