Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağun, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

GÜNCEL 09.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3431+ kez okundu.
 

Sağun, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, bir mesaj yayınlayarak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Değerli gazetecilerimizin 2019 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlar, çalışmalarında başarılar diler, ebediyete intikal eden gazetecilere de Allah’tan rahmet dilerim” diyen Sağun, şunları söyledi: “Demokrasi için vazgeçilmez unsur olan ve 4. güç olarak anılan medyanın en temel öğesi gazetecidir. Gazeteci, esas işi habercilik olan kişidir. Gazeteciliğin, haber malzemesi sayılan bilgilerin toplanması, yazılması, düzenlenmesi ve dağıtılmasını içeren bir işlem olduğu düşünülürse gazeteci; erişmek istediği kitle için en önemli diye nitelendirdiği bilgileri toplayarak, haber haline getiren ve toplumun bilgi almasını sağlayarak kişileri düşünmeye sevk eden meslek mensubudur. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteciler, günümüzde ağır çalışma şartları içerisinde mesleklerini icra etmeye çalışmaktadırlar.”
İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, bir mesaj yayınlayarak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Değerli gazetecilerimizin 2019 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlar, çalışmalarında başarılar diler, ebediyete intikal eden gazetecilere de Allah’tan rahmet dilerim” diyen Sağun, şunları söyledi:

“Demokrasi için vazgeçilmez unsur olan ve 4. güç olarak anılan medyanın en temel öğesi gazetecidir. Gazeteci, esas işi habercilik olan kişidir. Gazeteciliğin, haber malzemesi sayılan bilgilerin toplanması, yazılması, düzenlenmesi ve dağıtılmasını içeren bir işlem olduğu düşünülürse gazeteci; erişmek istediği kitle için en önemli diye nitelendirdiği bilgileri toplayarak, haber haline getiren ve toplumun bilgi almasını sağlayarak kişileri düşünmeye sevk eden meslek mensubudur.

Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteciler, günümüzde ağır çalışma şartları içerisinde mesleklerini icra etmeye çalışmaktadırlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.