Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sağlık Müdürleri toplandı

SAĞLIK 12.05.2017 - 11:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3166+ kez okundu.
 

Sağlık Müdürleri toplandı

Aydın’da İlçe Sağlık Müdürleri durum tespiti yaptı

AYDIN- Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya gelerek, ilçedeki binaların durumları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri bir araya gelerek ilçe değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, ilçelerde yapılan sağlık yatırımlarıyla ilgili değerlendirme sunumu yaparken, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ilçe bazındaki bina durumları ve ihtiyaçları değerlendirildi. Çalışmaların daha verimli hale getirilebilmesi için ilçe müdürleri ile görüş alış verişinde bulunuldu. Bundan sonraki değerlendirme toplantılarının inceleme, değerlendirme sonucu eksikliklerin tespitleri ve çözümlerinin daha verimli olabilmesi için yerinde değerlendirme planlaması yapıldı.
Aydın’da İlçe Sağlık Müdürleri durum tespiti yaptı

AYDIN- Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya gelerek, ilçedeki binaların durumları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri bir araya gelerek ilçe değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, ilçelerde yapılan sağlık yatırımlarıyla ilgili değerlendirme sunumu yaparken, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ilçe bazındaki bina durumları ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Çalışmaların daha verimli hale getirilebilmesi için ilçe müdürleri ile görüş alış verişinde bulunuldu. Bundan sonraki değerlendirme toplantılarının inceleme, değerlendirme sonucu eksikliklerin tespitleri ve çözümlerinin daha verimli olabilmesi için yerinde değerlendirme planlaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.