Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ramazan eğlencesinin merkezi Novada

GENEL 15.05.2018 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3927+ kez okundu.
 

Ramazan eğlencesinin merkezi Novada

Söke’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke Ramazan Ayı’nın ruhunu yaşamak için herkesi davet ettiği bildirildi.

AYDIN- Davetle ilgili yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi, bu Ramazan’da da fasıl dinletisiyle Novada Outlet Söke 18 Mayıs Cuma günü itibariyle ziyaretçilerle buluşuyor. Arife gününe kadar her Cuma ve Cumartesi günleri devam edecek olan fasıl dinletisiyle iftardan sonra ziyaretçiler keyifli vakit geçiriyor olacak. Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası olan, kaliteli ve cazip alışverişin adresi haline gelen Novada Outlet Söke, Ramazan Ayı’nda da ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatacak. Eğlencenin, alışverişin ve lezzetin buluşma noktası olan Novada Outlet Söke, 18 Mayıs Cuma gününden başlayarak Arife Günü’ne kadar devam edecek olan dinletileri ile ziyaretçilerine iftar sonrası keyifli saatler yaşatıyor olacak.
Söke’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke Ramazan Ayı’nın ruhunu yaşamak için herkesi davet ettiği bildirildi.

AYDIN- Davetle ilgili yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi, bu Ramazan’da da fasıl dinletisiyle Novada Outlet Söke 18 Mayıs Cuma günü itibariyle ziyaretçilerle buluşuyor. Arife gününe kadar her Cuma ve Cumartesi günleri devam edecek olan fasıl dinletisiyle iftardan sonra ziyaretçiler keyifli vakit geçiriyor olacak.

Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası olan, kaliteli ve cazip alışverişin adresi haline gelen Novada Outlet Söke, Ramazan Ayı’nda da ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatacak.

Eğlencenin, alışverişin ve lezzetin buluşma noktası olan Novada Outlet Söke, 18 Mayıs Cuma gününden başlayarak Arife Günü’ne kadar devam edecek olan dinletileri ile ziyaretçilerine iftar sonrası keyifli saatler yaşatıyor olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.