Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Polisi aradı ama kurtarılamadı

ASAYİŞ 21.05.2017 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3876+ kez okundu.
 

Polisi aradı ama kurtarılamadı

Polisi arayıp yardım isteyen kadın ölümden kurtulamadı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde yalnız yaşayan Ayşe Çelebi, gece evine gelen manav tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Çelebi’nin zanlıyı evinin etrafında görünce polisten yardım istediği ortaya çıktı. Olay, gece yarısı Didim merkez Fevzipaşa Mahallesi 4171 Sokakta meydana geldi. İlçede manavlık yapan Zeki D., elindeki pompalı tüfekle aralarında daha önceden husumet olduğu ileri sürülen Ayşe Çelebi’nin (55) yalnız yaşadığı eve gitti. Bir süre evin etrafında dolaşan Zeki D., kapıyı açan Çelebi ile tartışmaya başladı. Zeki D., tartışmanın büyümesi üzerine pompalı tüfekle Ayşe Çelebi'yi başına bir el ateş ederek öldürdü. Olay yerinden yaya olarak kaçan şüpheli Zeki D., kayıplara karıştı. Olaydan birkaç dakika önce 155 Polis İmdat arayan Ayşe Çelebi’nin silahlı bir kişinin evinin etrafında dolaştığını ve korktuğunu söyleyerek yardım istediği öğrenildi. Yalnız yaşadığı evinde uğradığı silahlı saldıra hayatını kaybeden Ayşe Çelebi’nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayetin ardından firar eden zanlı Zeki D’ni yakalanması için çalışma başlatıldı.
Polisi arayıp yardım isteyen kadın ölümden kurtulamadı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde yalnız yaşayan Ayşe Çelebi, gece evine gelen manav tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Çelebi’nin zanlıyı evinin etrafında görünce polisten yardım istediği ortaya çıktı.

Olay, gece yarısı Didim merkez Fevzipaşa Mahallesi 4171 Sokakta meydana geldi. İlçede manavlık yapan Zeki D., elindeki pompalı tüfekle aralarında daha önceden husumet olduğu ileri sürülen Ayşe Çelebi’nin (55) yalnız yaşadığı eve gitti. Bir süre evin etrafında dolaşan Zeki D., kapıyı açan Çelebi ile tartışmaya başladı. Zeki D., tartışmanın büyümesi üzerine pompalı tüfekle Ayşe Çelebi'yi başına bir el ateş ederek öldürdü. Olay yerinden yaya olarak kaçan şüpheli Zeki D., kayıplara karıştı. Olaydan birkaç dakika önce 155 Polis İmdat arayan Ayşe Çelebi’nin silahlı bir kişinin evinin etrafında dolaştığını ve korktuğunu söyleyerek yardım istediği öğrenildi.

Yalnız yaşadığı evinde uğradığı silahlı saldıra hayatını kaybeden Ayşe Çelebi’nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayetin ardından firar eden zanlı Zeki D’ni yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.