Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Plaj voleybolunda şampiyon belli oldu

SPOR 21.05.2017 - 19:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3273+ kez okundu.
 

Plaj voleybolunda şampiyon belli oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan plaj voleybolu Pro BeachTour etabı şampiyonları belli oldu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Azerbaycan, KKTC ve Romanya’dan 16 bayan, 20 erkek, toplam 36 takım katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da Atatürk Kent Meydanı’na gelerek hem erkekler hem bayanlar finalini Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Aslandaş ile birlikte vatandaşların arasında izledi. Yaklaşık iki bin kişinin izlediği ve büyük heyecana sahne olan maçlar sonunda erkeklerde Ukrayna Türkiye’yi 2-1 yenerek şampiyon olurken, üçüncülüğü Sırbistan elde etti. Bayanlarda ise Rusya,KKTC’yi 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Bayanlarda üçüncülüğü Çek Cumhuriyeti kazandı. Final maçlarının ardından şampiyonlar kupalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun elinden aldı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan plaj voleybolu Pro BeachTour etabı şampiyonları belli oldu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Azerbaycan, KKTC ve Romanya’dan 16 bayan, 20 erkek, toplam 36 takım katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da Atatürk Kent Meydanı’na gelerek hem erkekler hem bayanlar finalini Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Aslandaş ile birlikte vatandaşların arasında izledi.

Yaklaşık iki bin kişinin izlediği ve büyük heyecana sahne olan maçlar sonunda erkeklerde Ukrayna Türkiye’yi 2-1 yenerek şampiyon olurken, üçüncülüğü Sırbistan elde etti. Bayanlarda ise Rusya,KKTC’yi 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Bayanlarda üçüncülüğü Çek Cumhuriyeti kazandı.

Final maçlarının ardından şampiyonlar kupalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.