Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nden örnek davranış

EĞİTİM 23.09.2016 - 19:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2958+ kez okundu.
 

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi’nden örnek davranış

Özel Kavaklı Anadolu Lisesi güvenlik görevlisi Hüsnü Çam, kantin işletmecisi Ayten Kavaklı ve öğrencilerin topladıkları mavi kapaklar, bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye olarak geri döndü.

AYDIN- 250 kg mavi kapağa bir tekerlekli sandalye kampanyasında topladıkları mavi kapakları okul müdürüne teslim ettiler. Topladıkları kapaklar onları amaçlarına ulaştırdı, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “250 kg mavi kapak toplayan personeli ve öğrencilerine öncelikle teşekkür ediyorum. Aydın Engelliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Balkım ve yönetimin yardımlarıyla bir engelli vatandaşımızı sandalye sahibi yapıyoruz, sağ olsunlar. Yardımcı oldular. Şu an Burhan Keleş isimli engelli vatandaşımız da sandalye sahibi oldu. Çok mutluyuz. Çünkü engelli vatandaşlarımızın da sosyal hayatın içinde olabilmeleri çok önemli. O yüzden bu okulumuz personel, öğretmen, öğrenci, okul aile birliği yöneticileri kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Okul Müdürü Çokay, bundan sonra da sosyal hizmetler projesi kapsamında çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Özel Kavaklı Anadolu Lisesi güvenlik görevlisi Hüsnü Çam, kantin işletmecisi Ayten Kavaklı ve öğrencilerin topladıkları mavi kapaklar, bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye olarak geri döndü.

AYDIN- 250 kg mavi kapağa bir tekerlekli sandalye kampanyasında topladıkları mavi kapakları okul müdürüne teslim ettiler. Topladıkları kapaklar onları amaçlarına ulaştırdı, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Çokay, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“250 kg mavi kapak toplayan personeli ve öğrencilerine öncelikle teşekkür ediyorum. Aydın Engelliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Balkım ve yönetimin yardımlarıyla bir engelli vatandaşımızı sandalye sahibi yapıyoruz, sağ olsunlar. Yardımcı oldular. Şu an Burhan Keleş isimli engelli vatandaşımız da sandalye sahibi oldu. Çok mutluyuz. Çünkü engelli vatandaşlarımızın da sosyal hayatın içinde olabilmeleri çok önemli. O yüzden bu okulumuz personel, öğretmen, öğrenci, okul aile birliği yöneticileri kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Okul Müdürü Çokay, bundan sonra da sosyal hizmetler projesi kapsamında çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.