Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Özakcan’dan, sanayi esnafına bayram ziyareti

GÜNCEL 23.06.2017 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4132+ kez okundu.
 

Özakcan’dan, sanayi esnafına bayram ziyareti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

AYDIN- Yoğun iş temposundan fırsat buldukça mesaisini esnaf ve halkın içerisinde geçiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bu yıl da geleneği bozmadı. Dini bayramlar öncesi ilçedeki esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen ve bayramlarını kutlayan Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi Efeler Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Samimi diyalogların da yaşandığı ziyarette Başkan Özakcan, esnafın sorunları ile de ilgilendi. Kendisine iletilen ve belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren her türlü sorunu anında giderilmesi için telefonla birim müdürlerine talimat veren Özakcan'a esnaf teşekkür etti. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Halkımız ile birlikte aynı sofrada bir ay boyunca orucumuzu açtığımız bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna geldik. Her dini bayramlarımızda olduğu gibi bu yıl da esnaflarımızı ziyaret ederek hem hayırlı işler diliyor, hem bayramlarını kutluyor, hem de isteklerini dinliyor ve yerine getiriyoruz. Tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor, tüm sevdikleri ile sağlık ve mutluluk içerisinde kazasız, belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

AYDIN- Yoğun iş temposundan fırsat buldukça mesaisini esnaf ve halkın içerisinde geçiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bu yıl da geleneği bozmadı. Dini bayramlar öncesi ilçedeki esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen ve bayramlarını kutlayan Özakcan, Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi Efeler Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Samimi diyalogların da yaşandığı ziyarette Başkan Özakcan, esnafın sorunları ile de ilgilendi. Kendisine iletilen ve belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren her türlü sorunu anında giderilmesi için telefonla birim müdürlerine talimat veren Özakcan'a esnaf teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Halkımız ile birlikte aynı sofrada bir ay boyunca orucumuzu açtığımız bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna geldik. Her dini bayramlarımızda olduğu gibi bu yıl da esnaflarımızı ziyaret ederek hem hayırlı işler diliyor, hem bayramlarını kutluyor, hem de isteklerini dinliyor ve yerine getiriyoruz. Tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor, tüm sevdikleri ile sağlık ve mutluluk içerisinde kazasız, belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.