Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ortaklar’da gençlik konseri

GÜNCEL 20.05.2017 - 19:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4054+ kez okundu.
 

Ortaklar’da gençlik konseri

Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gençlik konseri güzel görüntülere sahne oldu.

AYDIN- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Konseri, Germencik Ortaklar Mahallesi’nde yapıldı. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği konserde sahneye ilk olarak Ala Cazz gurubu çıktı. Sahne performansı ile göz dolduran grubun solisti Cevher Doğan Germencik ve Ortaklar halkına unutamayacakları bir eğlence yaşattı. Cevher Doğan sahneyi albümleri ve klipleri ile tanınan ünlü sanatçı Cemal Güney’e bırakırken, Güney, söylediği şarkılar ve sahne performansı ile geceye damga vuran bir diğer isim oldu. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konsere Germencik ve Ortaklar Mahallesi halkımız büyük ilgi gösterdi. Gecemizi unutulmaz kılan 2 değerli sanatçımıza ve yine gecemize katılım saylayan Ortaklar ve Germencikli hemşerilerime de teşekkür ediyorum’’ dedi. Konsere Germencik Kaymakamı Ayhan Işık ve eşinin yanı sıra Germencik Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin sonunda Kaymakam IŞIK ve Başkan Akın, sanatçılara çiçek takdim ederken söyledikleri şarkılar ve gösterdikleri mütevazılıktan dolayı sanatçılara teşekkür ettiler.
Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gençlik konseri güzel görüntülere sahne oldu.

AYDIN- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Konseri, Germencik Ortaklar Mahallesi’nde yapıldı. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği konserde sahneye ilk olarak Ala Cazz gurubu çıktı. Sahne performansı ile göz dolduran grubun solisti Cevher Doğan Germencik ve Ortaklar halkına unutamayacakları bir eğlence yaşattı. Cevher Doğan sahneyi albümleri ve klipleri ile tanınan ünlü sanatçı Cemal Güney’e bırakırken, Güney, söylediği şarkılar ve sahne performansı ile geceye damga vuran bir diğer isim oldu.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konsere Germencik ve Ortaklar Mahallesi halkımız büyük ilgi gösterdi. Gecemizi unutulmaz kılan 2 değerli sanatçımıza ve yine gecemize katılım saylayan Ortaklar ve Germencikli hemşerilerime de teşekkür ediyorum’’ dedi.

Konsere Germencik Kaymakamı Ayhan Işık ve eşinin yanı sıra Germencik Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin sonunda Kaymakam IŞIK ve Başkan Akın, sanatçılara çiçek takdim ederken söyledikleri şarkılar ve gösterdikleri mütevazılıktan dolayı sanatçılara teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.