Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

OKT Trailer farklı kutladı

GÜNCEL 31.08.2016 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4061+ kez okundu.
 

OKT Trailer farklı kutladı

Öğrencilerin hediyeleri İlköğretim Haftası’ndan önce geldi.

AYDIN- Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Projesi I. 5S Kalite Tekniği Uygulama Etkinliği Gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı, OKT Trailer tarafından Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu’ nda coşkulu duygularla kutlandı. Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 150 kişinin katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nda gerçekleştirilen etkinlik ile Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu yenilenen bir görünüme kavuştu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nı OKT Çalışanları, çocukları ve okul öğretmenleri ile birlikte okulda düzen, tertip ve temizlik yaparak kutladıklarını söyleyen OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu’ nda öğrenciler için düzenledikleri etkinlikler sırasında okulu ziyaret ettiklerini ve yakından inceleme fırsatı bulduklarını söyledi. “Okulun fiziki olarak yenilenme ihtiyacı, okul idaresi ile yapılan görüşmelerde öğrencilerin okula olan ilgi ve sürekliliğinin az olması gibi konuları duyunca, öğrencilerimiz ve okulumuz adına harekete geçmek istedik. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde başlatmış olduğumuz “Geleceğim Benimdir Sosyal Sorumluluk Proje’ mizin paralelinde “Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Proje” mizi de hayata geçirdik, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. İlköğretim Haftası öncesinde okulun hazırlanmasını da sağlayan etkinlikte, tüm sınıflar tek tek temizlendi, düzenlendi ve boyandı. Bilgisayar laboratuvarı tesisatı yenilendi. Kullanım dışı malzemeler ayrılarak sınıflar ferah bir hal aldırıldı. Bahçedeki otlar biçildi, ağaçlar budandı. Okul yeni eğitim – öğrenim dönemi için öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi. Kararlılık ve inançla karanlıkları aşmaya devam eden OKT Gönüllüleri, etkinlik sonunda eğitime verdikleri destek ve ülkemiz geleceğine hizmet etmenin manevi hazzıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nı anlamına yakışır şekilde, bir başka kutladı.
Öğrencilerin hediyeleri İlköğretim Haftası’ndan önce geldi.

AYDIN- Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Projesi I. 5S Kalite Tekniği Uygulama Etkinliği Gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı, OKT Trailer tarafından Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu’ nda coşkulu duygularla kutlandı.

Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 150 kişinin katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nda gerçekleştirilen etkinlik ile Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu yenilenen bir görünüme kavuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’ nı OKT Çalışanları, çocukları ve okul öğretmenleri ile birlikte okulda düzen, tertip ve temizlik yaparak kutladıklarını söyleyen OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda Aydın Efeler Umurlu Kocagür İlkokulu’ nda öğrenciler için düzenledikleri etkinlikler sırasında okulu ziyaret ettiklerini ve yakından inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

“Okulun fiziki olarak yenilenme ihtiyacı, okul idaresi ile yapılan görüşmelerde öğrencilerin okula olan ilgi ve sürekliliğinin az olması gibi konuları duyunca, öğrencilerimiz ve okulumuz adına harekete geçmek istedik. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde başlatmış olduğumuz “Geleceğim Benimdir Sosyal Sorumluluk Proje’ mizin paralelinde “Geleceğim Benimdir Junior Sosyal Sorumluluk Proje” mizi de hayata geçirdik, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlköğretim Haftası öncesinde okulun hazırlanmasını da sağlayan etkinlikte, tüm sınıflar tek tek temizlendi, düzenlendi ve boyandı. Bilgisayar laboratuvarı tesisatı yenilendi. Kullanım dışı malzemeler ayrılarak sınıflar ferah bir hal aldırıldı. Bahçedeki otlar biçildi, ağaçlar budandı. Okul yeni eğitim – öğrenim dönemi için öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Kararlılık ve inançla karanlıkları aşmaya devam eden OKT Gönüllüleri, etkinlik sonunda eğitime verdikleri destek ve ülkemiz geleceğine hizmet etmenin manevi hazzıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nı anlamına yakışır şekilde, bir başka kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.