Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Öğretmen çiftin mutlu günü

YAŞAM 20.07.2016 - 18:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3712+ kez okundu.
 

Öğretmen çiftin mutlu günü

Aydınlı öğretmen çift ADÜ Sosyal Tesisleri’nde mutluluğa birlikte evet dedi.

Her ikisi de Aydınlı öğretmen çift ADÜ Sosyal Tesisleri’nde hayatlarını birleştirdi. Kimya Mühendisi Nafiz Karpuzlu ile Emekli Halk Bankası operasyon şefi Maida (Özçakır ) Karpuzlu'nun oğlu İngilizce öğretmeni Kerem Karpuzlu ile Emekli din görevlisi Ayhan Kaya ile ev hanımı Hanım Kaya'nın kızları Esra Zeynep görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Sivas'ta ana sınıfı öğretmeni gelin Esra Zeynep ile Manisa’nın Demirci ilçesinde İngilizce öğretmeni Kerem karpuzlu bir yakınları aracılığıyla tanışıp, mutluluğa ilk adımı attılar. Geleneklere uygun olarak, bir gün önce Öğretmen evinde yapılan kınalıkta renkli anlar yaşandı. Çiftin başında kırılan, ağız tadı bozulmasın temennisi ile şekerden yapılmış maket kırılırken zor anlar yaşandı. ADÜ Sosyal Tesisleri’nde, Kalabalık bir davetli grubunun yer aldığı düğünde konuklar genç çifti pistte yalnız bırakmadılar. Mikrofondan geline güzel bir sürprizle mini Türk Sanat Müziği konseri de veren damat Kerem karpuzlu imza atmadan önce bir ilk yaşatarak, konuklara düğününü onurlandırdıkları için teşekkür etti. Yaşanan bir ilginç tesadüf ile uzun süredir aynı karede görünmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın çelenkleri yana yana geldi. Aralarında uzun süredir serin rüzgarların estiği söylenen her iki belediye başkanının çiçeğinin tesadüfen yan yana gelmesi, konuklar tarafından her iki başkanın eski günlerdeki gibi samimi bir beraberliğin habercisi olarak yorumlandı. Aydın Milletvekili Deniz Depboylu'nun yoğun siyasi gündem nedeniyle gelemediği düğüne çelenk gönderirken danışmanı Hikmet ve eşi İrem Konukçu Kolalı düğünde hazır bulundular. Aydın yerel basında Köşe yazarı ve araştırmacı yazar AGC Genel Sekreteri Mehmet Özçakır'ın yeğeni olan Kerem Karpuzlu ve eşi, düğün sonrası Antalya'ya balayına gittiler.
Aydınlı öğretmen çift ADÜ Sosyal Tesisleri’nde mutluluğa birlikte evet dedi.

Her ikisi de Aydınlı öğretmen çift ADÜ Sosyal Tesisleri’nde hayatlarını birleştirdi.

Kimya Mühendisi Nafiz Karpuzlu ile Emekli Halk Bankası operasyon şefi Maida (Özçakır ) Karpuzlu'nun oğlu İngilizce öğretmeni Kerem Karpuzlu ile Emekli din görevlisi Ayhan Kaya ile ev hanımı Hanım Kaya'nın kızları Esra Zeynep görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Sivas'ta ana sınıfı öğretmeni gelin Esra Zeynep ile Manisa’nın Demirci ilçesinde İngilizce öğretmeni Kerem karpuzlu bir yakınları aracılığıyla tanışıp, mutluluğa ilk adımı attılar.

Geleneklere uygun olarak, bir gün önce Öğretmen evinde yapılan kınalıkta renkli anlar yaşandı. Çiftin başında kırılan, ağız tadı bozulmasın temennisi ile şekerden yapılmış maket kırılırken zor anlar yaşandı.

ADÜ Sosyal Tesisleri’nde, Kalabalık bir davetli grubunun yer aldığı düğünde konuklar genç çifti pistte yalnız bırakmadılar.

Mikrofondan geline güzel bir sürprizle mini Türk Sanat Müziği konseri de veren damat Kerem karpuzlu imza atmadan önce bir ilk yaşatarak, konuklara düğününü onurlandırdıkları için teşekkür etti.

Yaşanan bir ilginç tesadüf ile uzun süredir aynı karede görünmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın çelenkleri yana yana geldi.

Aralarında uzun süredir serin rüzgarların estiği söylenen her iki belediye başkanının çiçeğinin tesadüfen yan yana gelmesi, konuklar tarafından her iki başkanın eski günlerdeki gibi samimi bir beraberliğin habercisi olarak yorumlandı.

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu'nun yoğun siyasi gündem nedeniyle gelemediği düğüne çelenk gönderirken danışmanı Hikmet ve eşi İrem Konukçu Kolalı düğünde hazır bulundular.

Aydın yerel basında Köşe yazarı ve araştırmacı yazar AGC Genel Sekreteri Mehmet Özçakır'ın yeğeni olan Kerem Karpuzlu ve eşi, düğün sonrası Antalya'ya balayına gittiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.