Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO’da dijitalleşme anlatıldı

TEKNOLOJİ 12.04.2019 - 12:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 62840+ kez okundu.
 

NTO’da dijitalleşme anlatıldı

NTO’da KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde desteklenmesi anlatıldı

AYDIN  - KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Tanıtım Toplantısı’nın Nazilli Ticaret Odası ve KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü iş birliğinde NTO Meclis Salonu’nda yapıldığı bildirildi. İHA’nın bildirdiğine göre, KOBİ’lerin dijitalleşme projelerine sağlanacak KOSGEB destekleri Aydın KOSGEB Temsilcisi Tuğrul Bıyık tarafından anlatıldı. Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, KOBİ’lere destek ve yol gösterici olunması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: “İşletmelerimize dijital dönüşümden, çağa uydurmaktan ve geleceği hayal etmekten bahsediyoruz. Bu kavramlar çok önemli. Vizyonumuzu daha da geliştirirsek, ülkemizin teknoloji yarışında üst sıralarda yer almasını, geri kalmamasını sağlamış olacağız. Üretim süreçlerini dijital süreçlere entegre etmemiz gerekli. Nazilli Ticaret Odası olarak ihracatın gelişmesi için firmalara nasıl yol gösterici oluyorsak, KOSGEB de KOBİ’lere bu dijital dönüşüm için bir güç olacaktır.”
NTO’da KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde desteklenmesi anlatıldı

AYDIN  - KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Tanıtım Toplantısı’nın Nazilli Ticaret Odası ve KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü iş birliğinde NTO Meclis Salonu’nda yapıldığı bildirildi.

İHA’nın bildirdiğine göre, KOBİ’lerin dijitalleşme projelerine sağlanacak KOSGEB destekleri Aydın KOSGEB Temsilcisi Tuğrul Bıyık tarafından anlatıldı.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, KOBİ’lere destek ve yol gösterici olunması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:

“İşletmelerimize dijital dönüşümden, çağa uydurmaktan ve geleceği hayal etmekten bahsediyoruz. Bu kavramlar çok önemli. Vizyonumuzu daha da geliştirirsek, ülkemizin teknoloji yarışında üst sıralarda yer almasını, geri kalmamasını sağlamış olacağız. Üretim süreçlerini dijital süreçlere entegre etmemiz gerekli. Nazilli Ticaret Odası olarak ihracatın gelişmesi için firmalara nasıl yol gösterici oluyorsak, KOSGEB de KOBİ’lere bu dijital dönüşüm için bir güç olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.