Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO’dan ‘Doları TL yapın’ çağrısı

EKONOMİ 07.12.2016 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1828+ kez okundu.
 

NTO’dan ‘Doları TL yapın’ çağrısı

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, TL’ye destek çağrısı yaptı.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, yaptığı açıklamada, dövizdeki hızlı artışın ekonomiye kalıcı hasarlar vermemesi için kendi paramıza yatırım yapmamız gerektiğine vurgu yaptı. Birikimlerin TL olarak değerlendirilmesinin, kendi paramıza değer vermesi anlamına geldiğini ifade eden Arslan, “Bu gün kendi paramıza sahip çıkmamız, ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmak anlamına gelmektedir” ifadelerini kullandı. NTO Olarak Döviz Bulundurmama Kararı Aldı Mevduatlarında bulunan döviz cinsinden paraları Türk Lirası’na çevirerek kampanyaya, Cumhurbaşkanının çağrısına kulak verdiklerini belirten Arslan, “Ülkemize yapılan ekonomik saldırıların diğer terör saldırılarından hiçbir farkı bulunmamaktadır. Bu saldırıyı da bertaraf etmek için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekmektedir. Az ya da çok demeden elimizde bulunan bütün dövizi Türk Lirası cinsinden değerlendirmeliyiz. Mecbur kalmadıkça döviz ile alış veriş yapmamalıyız” dedi. 
Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, TL’ye destek çağrısı yaptı.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, yaptığı açıklamada, dövizdeki hızlı artışın ekonomiye kalıcı hasarlar vermemesi için kendi paramıza yatırım yapmamız gerektiğine vurgu yaptı. Birikimlerin TL olarak değerlendirilmesinin, kendi paramıza değer vermesi anlamına geldiğini ifade eden Arslan, “Bu gün kendi paramıza sahip çıkmamız, ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmak anlamına gelmektedir” ifadelerini kullandı.

NTO Olarak Döviz Bulundurmama Kararı Aldı

Mevduatlarında bulunan döviz cinsinden paraları Türk Lirası’na çevirerek kampanyaya, Cumhurbaşkanının çağrısına kulak verdiklerini belirten Arslan, “Ülkemize yapılan ekonomik saldırıların diğer terör saldırılarından hiçbir farkı bulunmamaktadır. Bu saldırıyı da bertaraf etmek için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekmektedir. Az ya da çok demeden elimizde bulunan bütün dövizi Türk Lirası cinsinden değerlendirmeliyiz. Mecbur kalmadıkça döviz ile alış veriş yapmamalıyız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.