Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NRP eğitimi verildi

SAĞLIK 24.06.2017 - 13:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4054+ kez okundu.
 

NRP eğitimi verildi

Aydın’da halk sağlığı müdürlüğü görevlilerine yönelik olarak "Yeni doğan Canlandırma Programı (NRP)" eğitimi verildi.

AYDIN- Türkiye Halk Sağlığı Kurumunca Aydın’da 2 gün süre ile Neonatal Resusitasyon Eğitici Güncelleme Eğitimi düzenlendi. Aydın ve Manisa Halk Sağlığı Müdürlüklerinde görevli 16 personel NRP eğitimine katılarak güncelleme eğitimini tamamladılar. İzmir’den görevlendirilen güncelleme eğitimi veren eğitimcilere Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın katılımlarıyla teşekkür belgesi takdim edildi. Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen Yeni doğan Canlandırma Programının (NRP) amacının, yeni doğan ölümlerinin azaltılması, yeni doğana optimal yaklaşım ve etkin bir resüsitasyon sağlanması ile doğum esnasında görev alan sağlık personelinin tümünün eğitime alınarak sertifikalandırılması olduğu
Aydın’da halk sağlığı müdürlüğü görevlilerine yönelik olarak "Yeni doğan Canlandırma Programı (NRP)" eğitimi verildi.

AYDIN- Türkiye Halk Sağlığı Kurumunca Aydın’da 2 gün süre ile Neonatal Resusitasyon Eğitici Güncelleme Eğitimi düzenlendi. Aydın ve Manisa Halk Sağlığı Müdürlüklerinde görevli 16 personel NRP eğitimine katılarak güncelleme eğitimini tamamladılar.

İzmir’den görevlendirilen güncelleme eğitimi veren eğitimcilere Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın katılımlarıyla teşekkür belgesi takdim edildi.

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen Yeni doğan Canlandırma Programının (NRP) amacının, yeni doğan ölümlerinin azaltılması, yeni doğana optimal yaklaşım ve etkin bir resüsitasyon sağlanması ile doğum esnasında görev alan sağlık personelinin tümünün eğitime alınarak sertifikalandırılması olduğu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.