Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli, Hentbola ev sahipliği yapacak

SPOR 09.04.2018 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3184+ kez okundu.
 

Nazilli, Hentbola ev sahipliği yapacak

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2018-2019 yılı Büyükler Bölgesel Ligi ve 2. Lige Terfi Müsabakaları’nın 1. Etabı Nazilli’de oynanacak.

AYDIN - Nazilli Sümer Rekreasyon Alanı Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri’nde yapılacak olan müsabakalar, 11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tek devre lig usulü oynanacak olan müsabakalara, Nazilli Belediyespor, Modafen Spor Kulübü, Dikili Güneşspor ve Burdur MAKÜ spor katılacak. Final müsabakalarında ilk 4’e giren takımlar, 2. Lige katılmaya hak kazanacak. Nazilli Belediyespor bünyesinde yetişen Fırat Demirtaş, Selami Çakaloğlu, Egehan Yılmaz, Rıfat Güzeler, Deniz Kamber, Oğuzhan Uğurlu, Nurican Koç, Ahmet Özge, Emre Çakmak, Şevket Demir, Abdullah Kartal, Enes Kızıltaş, Furkan Camgöz, Muammer Demircioğlu, Mutlu Yaz, Serkan Yıldırım, Muhammet Taşkıran ve Özcan Tarım, 2. Lige çıkmak için, antrenörler Lokman Akkaya ve Hamza Bayrak gözetiminde hazırlık çalışmalarını sürdürecek. Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı’na duyduğu güveni dile getiren Başkan Alıcık, “2018 Hentbol 2. Lige terfi müsabakaları, bu yıl ilçemizde gerçekleştirilecek. Spora ve sporcuya sevgimiz ve güvenimiz her zaman tam oldu. Bu nedenle böyle güzel bir müsabakaya ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Takımımızın her zaman yanındayız. Yapılacak olan müsabakalarda tüm takımlara başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.  
Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2018-2019 yılı Büyükler Bölgesel Ligi ve 2. Lige Terfi Müsabakaları’nın 1. Etabı Nazilli’de oynanacak.

AYDIN - Nazilli Sümer Rekreasyon Alanı Rıdvan Dilmen Spor Tesisleri’nde yapılacak olan müsabakalar, 11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tek devre lig usulü oynanacak olan müsabakalara, Nazilli Belediyespor, Modafen Spor Kulübü, Dikili Güneşspor ve Burdur MAKÜ spor katılacak.

Final müsabakalarında ilk 4’e giren takımlar, 2. Lige katılmaya hak kazanacak.

Nazilli Belediyespor bünyesinde yetişen Fırat Demirtaş, Selami Çakaloğlu, Egehan Yılmaz, Rıfat Güzeler, Deniz Kamber, Oğuzhan Uğurlu, Nurican Koç, Ahmet Özge, Emre Çakmak, Şevket Demir, Abdullah Kartal, Enes Kızıltaş, Furkan Camgöz, Muammer Demircioğlu, Mutlu Yaz, Serkan Yıldırım, Muhammet Taşkıran ve Özcan Tarım, 2. Lige çıkmak için, antrenörler Lokman Akkaya ve Hamza Bayrak gözetiminde hazırlık çalışmalarını sürdürecek.

Nazilli Belediyespor Hentbol Takımı’na duyduğu güveni dile getiren Başkan Alıcık, “2018 Hentbol 2. Lige terfi müsabakaları, bu yıl ilçemizde gerçekleştirilecek. Spora ve sporcuya sevgimiz ve güvenimiz her zaman tam oldu. Bu nedenle böyle güzel bir müsabakaya ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Takımımızın her zaman yanındayız. Yapılacak olan müsabakalarda tüm takımlara başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.