Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyespor'da ilk kombine heyecanı

SPOR 26.08.2016 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3294+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor'da ilk kombine heyecanı

Spor Toto 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da yeni sezon öncesi kombine kart satışları başladı.

AYDIN- 3 Eylül Cumartesi günü Hacettepespor karşılaşması ile yeni sezona kendi evinde merhaba diyecek olan siyah incilerde kombine satışları tesislerde ve belediye meydanında kurulan stantlarda devam ediyor. Kapalı tribüne iki isim sponsoru Yeni sezon öncesi kapalı tribünün güneyinin adı Ar-Atılım olurken, kuzey tribünü ise Ör-Koop oldu. Siyah beyazlı yönetim taraftarların kombine kartlara yoğun ilgi göstermesini beklerken, basın sözcüsü Özgen Türker yaptığı açıklamada Nazillispor sevdalılarını stantlara beklediklerini kaydetti. Türker,"Yeni sezon öncesi kombine kart satışlarımız başladı. Bu sene herhangi bir sezon değil. 50. yılımızda camia olarak kenetlenmemiz şart. Taraftarlarımızın kombine kartlara yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Böyle önemli bir yılda takımına hem maddi hem manevi katkı konusunda taraftarımız üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu. Türker'den taraftara davet 50. yıl açılışı programının Cuma günü saat 16.30'da başlayacağını ifade eden Türker, "Tüm taraftarlarımız 50. Yıl açılışımıza davetlidir. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan takımımızın sezon açılışı ve devamında Bucaspor ile hazırlık karşılaşması vardır. Saat 16.30 ‘da sezon açılışı, 18.00 ‘de Bucaspor ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasına tüm taraftarlarımız davetlidir" dedi.
Spor Toto 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da yeni sezon öncesi kombine kart satışları başladı.

AYDIN- 3 Eylül Cumartesi günü Hacettepespor karşılaşması ile yeni sezona kendi evinde merhaba diyecek olan siyah incilerde kombine satışları tesislerde ve belediye meydanında kurulan stantlarda devam ediyor.

Kapalı tribüne iki isim sponsoru

Yeni sezon öncesi kapalı tribünün güneyinin adı Ar-Atılım olurken, kuzey tribünü ise Ör-Koop oldu. Siyah beyazlı yönetim taraftarların kombine kartlara yoğun ilgi göstermesini beklerken, basın sözcüsü Özgen Türker yaptığı açıklamada Nazillispor sevdalılarını stantlara beklediklerini kaydetti. Türker,"Yeni sezon öncesi kombine kart satışlarımız başladı. Bu sene herhangi bir sezon değil. 50. yılımızda camia olarak kenetlenmemiz şart. Taraftarlarımızın kombine kartlara yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Böyle önemli bir yılda takımına hem maddi hem manevi katkı konusunda taraftarımız üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu.

Türker'den taraftara davet

50. yıl açılışı programının Cuma günü saat 16.30'da başlayacağını ifade eden Türker, "Tüm taraftarlarımız 50. Yıl açılışımıza davetlidir. 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan takımımızın sezon açılışı ve devamında Bucaspor ile hazırlık karşılaşması vardır. Saat 16.30 ‘da sezon açılışı, 18.00 ‘de Bucaspor ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasına tüm taraftarlarımız davetlidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.