Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli Belediyesi Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne damga vurdu

GÜNCEL 13.11.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2002+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyesi Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne damga vurdu

Ankara’da düzenlenen 11. Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne Nazilli Belediyesi tarafından kurulan standın damga vurduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçeye ait yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı stantta, belediye müzisyenleri tarafından çalınan Ege türküleri ve efelerin zeybek gösterileri ziyaretçileri mest etti. Nazilli Belediyesi, Mehter Takımı gösterileri ve yöresel ürünleri ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 11. Ege İlleri Tanıtım Günlerine damga vurdu. Ege Bölgesi’nin 8 ilinden gelen katılımcılar, yörelerinin ürünlerinin satışını ve tanıtımını yaparken, Nazilli Belediyesi tarafından kurulan stantta, markalaştırılan ‘Tazen’ ile zeytinyağı, incir, tarhana, kekik suyu, kantaron yağı ve nar ekşisi tanıtıldı. Nazilli Belediyesi standında belediye müzisyenleri tarafından çalınan Ege türküleri ve efelerin zeybek gösterileri ise izleyenleri büyüledi. 4 gün süren fuarda, yaklaşık 200 bin ziyaretçiye ulaştıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizin ve ilçemizde yetişen ürünlerimizin tanıtımı için oldukça verimli bir fuar oldu. Gerek Nazilli’mizde yetişen ürünlerin gerekse yöresel müzik ve halk danslarımızın tanıtımı için Nazilli Belediyesi olarak katılım sağladık. Bunun yanı sıra yakın zamanda internet üzerinden satışı yapılacak ürünlerimizi tanıttık. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ankara’da düzenlenen 11. Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne Nazilli Belediyesi tarafından kurulan standın damga vurduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçeye ait yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı stantta, belediye müzisyenleri tarafından çalınan Ege türküleri ve efelerin zeybek gösterileri ziyaretçileri mest etti.

Nazilli Belediyesi, Mehter Takımı gösterileri ve yöresel ürünleri ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 11. Ege İlleri Tanıtım Günlerine damga vurdu.

Ege Bölgesi’nin 8 ilinden gelen katılımcılar, yörelerinin ürünlerinin satışını ve tanıtımını yaparken, Nazilli Belediyesi tarafından kurulan stantta, markalaştırılan ‘Tazen’ ile zeytinyağı, incir, tarhana, kekik suyu, kantaron yağı ve nar ekşisi tanıtıldı.

Nazilli Belediyesi standında belediye müzisyenleri tarafından çalınan Ege türküleri ve efelerin zeybek gösterileri ise izleyenleri büyüledi.

4 gün süren fuarda, yaklaşık 200 bin ziyaretçiye ulaştıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizin ve ilçemizde yetişen ürünlerimizin tanıtımı için oldukça verimli bir fuar oldu. Gerek Nazilli’mizde yetişen ürünlerin gerekse yöresel müzik ve halk danslarımızın tanıtımı için Nazilli Belediyesi olarak katılım sağladık. Bunun yanı sıra yakın zamanda internet üzerinden satışı yapılacak ürünlerimizi tanıttık. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.