Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NAZENDER bir genci sevindirdi

GÜNCEL 23.01.2017 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3858+ kez okundu.
 

NAZENDER bir genci sevindirdi

Nazilli’de faaliyet gösteren Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER), Kuşadası’nda yaşayan engelli bir genci daha sevindirdi.

AYDIN- Üç yıldan beri uyguladığı Evde Engelli Kalmasın Projesi’ni sürdüren NAZENDER, Kuşadası’nda yaşayan Ersan SerhunÇokgeçer’in tekerlekli sandalye istemini akülü engelli aracı vererek karşıladı. NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bugün ziyaret edip akülü aracını teslim ettikleri Ersan Serhun Çokgeçer, “Bana bu arabayı verdikleri için hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar. Hayatım çok zorluyordu. Hiçbir yere gidemiyordum. Evden çıkamıyordum. Artık kendim gidip gelebileceğim. Kendi işimi kendim göreceğim. Benim elim ayağım oldu bu araba” diye konuştu. Üç yıldan beri Evde Engelli Kalmasın Projesi’ni gerçekleştirdiklerini belirten NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, “Bu projeyi uygulamayabilmek için, Nazilli’de işadamı ve esnafı gezerek. 7 tane akülü araç alımını sağladık. Projemiz devam ediyor. Şu an 5 tane daha aracımız geldi. Ersan kardeşimizi duyduk. Genç bir arkadaşımız, tekerlekli sandalye istedi. Biz de ona dedik ki, projemizin devamı olarak akülü araç verelim. Ersan’a aracını getirdik. Kuşadası sokaklarında özgürce gezip ihtiyacını karşılayabilecek artık. Bizim maddi olarak gücümüz yok. Gittik, halka anlattık. Halk bizi iyi anladı. Esnaf da iyi anladı. Böylece projemiz gerçekleşti” dedi. Başkan Yazıcı, Kuşadası’ndaki engelli derneklerinin de tek başına bir şey yapamayacağını vurgulayarak,“Böyle güzel çalışmalar için birleşirlerse, esnafa, halka giderlerse başarılı çalışmalar çıkarabilirler. Halkın gücünü arkalarına alsınlar. Biz bunu Nazilli’de başardık. Hiçbir siyasi partinin egemenliğinde olmayan güçlü bir sivil toplum kuruluşu oluşturduk NAZENDER çatısı altında. Yönetimimizde her siyasi parti görüşünden arkadaşımız var. Derneğimizde siyaset yok” şeklinde konuştu. 
Nazilli’de faaliyet gösteren Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER), Kuşadası’nda yaşayan engelli bir genci daha sevindirdi.

AYDIN- Üç yıldan beri uyguladığı Evde Engelli Kalmasın Projesi’ni sürdüren NAZENDER, Kuşadası’nda yaşayan Ersan SerhunÇokgeçer’in tekerlekli sandalye istemini akülü engelli aracı vererek karşıladı. NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin bugün ziyaret edip akülü aracını teslim ettikleri Ersan Serhun Çokgeçer, “Bana bu arabayı verdikleri için hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar. Hayatım çok zorluyordu. Hiçbir yere gidemiyordum. Evden çıkamıyordum. Artık kendim gidip gelebileceğim. Kendi işimi kendim göreceğim. Benim elim ayağım oldu bu araba” diye konuştu.

Üç yıldan beri Evde Engelli Kalmasın Projesi’ni gerçekleştirdiklerini belirten NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, “Bu projeyi uygulamayabilmek için, Nazilli’de işadamı ve esnafı gezerek. 7 tane akülü araç alımını sağladık. Projemiz devam ediyor. Şu an 5 tane daha aracımız geldi. Ersan kardeşimizi duyduk. Genç bir arkadaşımız, tekerlekli sandalye istedi. Biz de ona dedik ki, projemizin devamı olarak akülü araç verelim. Ersan’a aracını getirdik. Kuşadası sokaklarında özgürce gezip ihtiyacını karşılayabilecek artık. Bizim maddi olarak gücümüz yok. Gittik, halka anlattık. Halk bizi iyi anladı. Esnaf da iyi anladı. Böylece projemiz gerçekleşti” dedi.

Başkan Yazıcı, Kuşadası’ndaki engelli derneklerinin de tek başına bir şey yapamayacağını vurgulayarak,“Böyle güzel çalışmalar için birleşirlerse, esnafa, halka giderlerse başarılı çalışmalar çıkarabilirler. Halkın gücünü arkalarına alsınlar. Biz bunu Nazilli’de başardık. Hiçbir siyasi partinin egemenliğinde olmayan güçlü bir sivil toplum kuruluşu oluşturduk NAZENDER çatısı altında. Yönetimimizde her siyasi parti görüşünden arkadaşımız var. Derneğimizde siyaset yok” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.