Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mustafa Ambarcı Yoğun Bakımda

SAĞLIK 22.10.2020 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2716+ kez okundu.
 

Mustafa Ambarcı Yoğun Bakımda

Çine Belediyesi Fen İşleri eski Müdürü Mustafa Ambarcı kalp krizi geçirdi.

Çine Belediyesi Fen İşleri eski Müdürü ve bir süre Çine Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan Mustafa Ambarcı, kalp krizi geçirdi. Kalbi duran Ambarcı Çine Devlet Hastanesinde yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğü daha sonra Aydın Adnan Menderes Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı, yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ambarcı'nın 7 yıl önce kalp ameliyatı olduğu öğrenildi.
Çine Belediyesi Fen İşleri eski Müdürü Mustafa Ambarcı kalp krizi geçirdi.

Çine Belediyesi Fen İşleri eski Müdürü ve bir süre Çine Belediye Başkan Yardımcılığı da yapan Mustafa Ambarcı, kalp krizi geçirdi.

Kalbi duran Ambarcı Çine Devlet Hastanesinde yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğü daha sonra Aydın Adnan Menderes Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı, yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ambarcı'nın 7 yıl önce kalp ameliyatı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.