Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

MÜSİAD kahvaltısında Anayasa konuşuldu

GÜNCEL 27.03.2017 - 16:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3304+ kez okundu.
 

MÜSİAD kahvaltısında Anayasa konuşuldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Aydın Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda, Anayasa Değişikliği ile ilgili bilgi verildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Hangar Kafe'de düzenlenen kahvaltıya MÜSİAD Aydın Şubesi Başkanı Murat Aksüt evsahipliği yaparken, Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Kantarcı. Anayasa Değişikliği Paketi ve referandum hakkında bilgi verdi. Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Bozdoğan Kaymakamı İkbal Ekşi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış’ın da katıldığı kahvaltı kuran tilaveti ile başladı. MÜSİAD Aydın Şubesi Başkanı Murat Aksüt, yaptığı açış konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir yol ayrımıyla karşı karşıya bulunduğu belirterek. Yaşanan sürecin önemine dikkati çekti. Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Kantarcı, katılımcılara yeni Anayasa ile ilgili bilgi verdi. 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Aydın Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda, Anayasa Değişikliği ile ilgili bilgi verildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Hangar Kafe'de düzenlenen kahvaltıya MÜSİAD Aydın Şubesi Başkanı Murat Aksüt evsahipliği yaparken, Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Kantarcı. Anayasa Değişikliği Paketi ve referandum hakkında bilgi verdi. Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Bozdoğan Kaymakamı İkbal Ekşi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış’ın da katıldığı kahvaltı kuran tilaveti ile başladı.

MÜSİAD Aydın Şubesi Başkanı Murat Aksüt, yaptığı açış konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir yol ayrımıyla karşı karşıya bulunduğu belirterek. Yaşanan sürecin önemine dikkati çekti.

Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker Kantarcı, katılımcılara yeni Anayasa ile ilgili bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.