Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Minikler en tatlı misafirlerini ağırladı

EĞİTİM 21.03.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3943+ kez okundu.
 

Minikler en tatlı misafirlerini ağırladı

Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ağırladı.

AYDIN - Minikler, huzur evinden gelen misafirlerinin gönlünü aldı. Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, çocukluk evresinde olduğu gibi yaşlılık evresinde de insanlara çok özel ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğini belirterek, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gereklidir. Bu kapsamda Çocuk Akademisi olarak yaşlılarımıza gereken önem ve ilgiyi göstermeye çocuklarımıza da yaşlılığın önemini anlamaya çalışıyoruz” dedi. Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, huzur evinden gelen misafirlerini çocuk akademisi binasında ağırlayarak, tüm büyüklerinin yaşlılar haftasını kutladılar. Minnet ve şükran duygularını ileten Montessori minikleri, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, sevgi ve saygı ile büyüklerini uğurladı. Gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun kalan yaşlılar Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ağırladı.

AYDIN - Minikler, huzur evinden gelen misafirlerinin gönlünü aldı.

Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, çocukluk evresinde olduğu gibi yaşlılık evresinde de insanlara çok özel ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğini belirterek, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gereklidir. Bu kapsamda Çocuk Akademisi olarak yaşlılarımıza gereken önem ve ilgiyi göstermeye çocuklarımıza da yaşlılığın önemini anlamaya çalışıyoruz” dedi.

Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, huzur evinden gelen misafirlerini çocuk akademisi binasında ağırlayarak, tüm büyüklerinin yaşlılar haftasını kutladılar. Minnet ve şükran duygularını ileten Montessori minikleri, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, sevgi ve saygı ile büyüklerini uğurladı.

Gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun kalan yaşlılar Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.