Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Yıldız, CHP’ye oy istedi

SİYASET 27.09.2016 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3755+ kez okundu.
 

Milletvekili Yıldız, CHP’ye oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, seçim havasında ziyaret ettiği İncinliova’da partisine oy istedi.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, partisinin İncirliova ilçe örgütünü ziyaret etti. Yıldız’ı, İncirliova’da coşkulu bir kalabalık ve partililer karşıladı. CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu ve yönetimleri, partililer ve vatandaşlar, kalabalık bir konvoy eşliğinde Acarlar Mahallesi’ni ziyaret ettiler. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşların ellerini sıkan Yıldız, sempatik ve sıcak yaklaşımı ile Acarlarlıların gönüllerini fethetti. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Acarlar Mahallesi’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Acarlar Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bunların çözülmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüştüm. İki ay içerisinde su ve yol sorunuz kalmayacak. Ana caddelere çok yakın zamanda sıcak asfalt yapılacak. Daha sonra vatandaşlarımızda bir isteğim var; takım tutar gibi parti tutmayın. Ülkemizin hali malum. Terör örgütleri tarafından sarılmış durumda. Her gün şehitlerimiz geliyor. Bu duruma son vermek için hepinizin oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermenizi istiyorum. Bunu kendim için değil, ülkemizin ferahı, kurtuluşu için, çocuklarımızın geleceği için istiyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, seçim havasında ziyaret ettiği İncinliova’da partisine oy istedi.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, partisinin İncirliova ilçe örgütünü ziyaret etti.

Yıldız’ı, İncirliova’da coşkulu bir kalabalık ve partililer karşıladı. CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu ve yönetimleri, partililer ve vatandaşlar, kalabalık bir konvoy eşliğinde Acarlar Mahallesi’ni ziyaret ettiler. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşların ellerini sıkan Yıldız, sempatik ve sıcak yaklaşımı ile Acarlarlıların gönüllerini fethetti. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Acarlar Mahallesi’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Acarlar Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bunların çözülmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüştüm. İki ay içerisinde su ve yol sorunuz kalmayacak. Ana caddelere çok yakın zamanda sıcak asfalt yapılacak. Daha sonra vatandaşlarımızda bir isteğim var; takım tutar gibi parti tutmayın. Ülkemizin hali malum. Terör örgütleri tarafından sarılmış durumda. Her gün şehitlerimiz geliyor. Bu duruma son vermek için hepinizin oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermenizi istiyorum. Bunu kendim için değil, ülkemizin ferahı, kurtuluşu için, çocuklarımızın geleceği için istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.