Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milad Marmara Depremi ve Fotoğraflar Semineri düzenlendi

GÜNCEL 18.08.2017 - 19:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3688+ kez okundu.
 

Milad Marmara Depremi ve Fotoğraflar Semineri düzenlendi

Aydın’ın Efeler ilçesinde “Milad Marmara Depremi ve Fotoğraflar” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda Efeler Belediyesinin katkıları ile düzenlenen seminere milli savunma uzmanı Serdar Demirel konuşmacı olarak katıldı. Demirel, yaptığı sunum da, Türkiye haritası üzerinde deprem fay hatlarını belirleyerek birinci derecede deprem riski taşıyan bölgeler hakkında bilgi verdi. Aydın ili ve çevresinin de birinci derecede deprem bölgesi kapsamında yer aldığını ifade eden Demirel, olası depremlerde yardım ekipleri olarak yapılacak ilk programlı müdahale konuların da slayt sunum eşliğinde bilgiler verdi ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Düzenlenen bilgilendirme seminerin ardından sergi salonun da yer alan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi ile ilgili fotoğraf sergisi gezildi. Etkinliğe Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, Efeler Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (EFAK) ve vatandaşlar katıldı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde “Milad Marmara Depremi ve Fotoğraflar” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda Efeler Belediyesinin katkıları ile düzenlenen seminere milli savunma uzmanı Serdar Demirel konuşmacı olarak katıldı. Demirel, yaptığı sunum da, Türkiye haritası üzerinde deprem fay hatlarını belirleyerek birinci derecede deprem riski taşıyan bölgeler hakkında bilgi verdi.

Aydın ili ve çevresinin de birinci derecede deprem bölgesi kapsamında yer aldığını ifade eden Demirel, olası depremlerde yardım ekipleri olarak yapılacak ilk programlı müdahale konuların da slayt sunum eşliğinde bilgiler verdi ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Düzenlenen bilgilendirme seminerin ardından sergi salonun da yer alan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi ile ilgili fotoğraf sergisi gezildi.

Etkinliğe Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, Efeler Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (EFAK) ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.