Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’de iki istifa

SİYASET 13.09.2019 - 12:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3992+ kez okundu.
 

MHP’de iki istifa

MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam’ın kendi istekleri ile görevlerinden ayrıldıkları bildirildi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, “Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi cumhur ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sarf eden, MHP Aydın teşkilatlarımızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren, asli görevimiz olan Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP’mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Sayın Veysel Öztürk ve Sayın Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Pehlivan, ayrılan başkanlara, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür dilediğini de belirterek, “Söke ve İncirliova teşkilatlarımız konusunda yapılacak çalışmalar siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşerilerim ile paylaşılacaktır. MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşerilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır. Hemşerilerimi Efe kahvesi eşliğinde efelerin sohbet otağı teşkilatlarımıza bekliyor saygılarımı sunuyorum” sözlerini söyledi.
MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk ve İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam’ın kendi istekleri ile görevlerinden ayrıldıkları bildirildi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, “Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi cumhur ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sarf eden, MHP Aydın teşkilatlarımızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren, asli görevimiz olan Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP’mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Sayın Veysel Öztürk ve Sayın Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Pehlivan, ayrılan başkanlara, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür dilediğini de belirterek, “Söke ve İncirliova teşkilatlarımız konusunda yapılacak çalışmalar siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşerilerim ile paylaşılacaktır. MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşerilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır. Hemşerilerimi Efe kahvesi eşliğinde efelerin sohbet otağı teşkilatlarımıza bekliyor saygılarımı sunuyorum” sözlerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.