Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Memur adayları ter döktü

GÜNCEL 21.05.2017 - 20:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3717+ kez okundu.
 

Memur adayları ter döktü

Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı maratonu Aydın’da sorunsuz bir şekilde sona erdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi de sınava girecek adaylara ücretsiz su dağıttı.

AYDIN- Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapabilmek için gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu) yapıldı. Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da birçok öğrenci memur ve öğretmen olabilmek için ter döktü. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından saat 10.00’da Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu, 14.30’da ise Eğitim Bilimleri Oturumu ile sona erdi.  Bundan önceki sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da yüz binlerce adayı ilgilendiren 15 dakika kuralı ÖSYM tarafından belirtilmesine rağmen yine bazı adaylar mağduriyetle karşı karşıya kaldı. KPSS alan sınavları ise 27 ve 28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak.
Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı maratonu Aydın’da sorunsuz bir şekilde sona erdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi de sınava girecek adaylara ücretsiz su dağıttı.

AYDIN- Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapabilmek için gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu) yapıldı. Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da birçok öğrenci memur ve öğretmen olabilmek için ter döktü. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından saat 10.00’da Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu, 14.30’da ise Eğitim Bilimleri Oturumu ile sona erdi.  Bundan önceki sınavlarda olduğu gibi bu sınavda da yüz binlerce adayı ilgilendiren 15 dakika kuralı ÖSYM tarafından belirtilmesine rağmen yine bazı adaylar mağduriyetle karşı karşıya kaldı.

KPSS alan sınavları ise 27 ve 28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.