Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Lösev Tırı Didimlileri bilgilendirdi

SAĞLIK 29.08.2016 - 23:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2887+ kez okundu.
 

Lösev Tırı Didimlileri bilgilendirdi

İllerde bulunan ailelere yardımlarını ileten İyilikler Tır’ı yetkilileri Didim Halkını LÖSEV çalışmaları hakkında bilgilendirdi ve herkesi LÖSEV’e kurban bağışı yapmaya davet etti.

AYDIN- İyilik Tır’ını ziyaret eden Didimlilere bilgi veren görevliler, vatandaşlara yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bağışı davetinde bulundular. LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarını yılın 12 ayı boyunca hastalara düzenli olarak ilettiklerini belirten görevliler, “Değerli bağışçılarımızın kurban bayramında, vekâlet verdiği, dini usullülere göre, noter huzurunda kesilen kurban bağışları, bayram sonrası ve emanet yöntemiyle yıl boyu,  taze et olarak ailelerimize ulaşıyor.  9 yıldır her ay et ve et ürünleri dağıtımlarını nasıl bizler yapıyorsak, bayram süresince yapılan kesimlerin de kombinalarda başında bizzat bizler duruyoruz” KURBAN BAĞIŞLARINIZI LÖSEV’E YAPABİLİRSİNİZ “Hastalarımızın tedavileri esnasında en önemli konu iyi beslenmeleridir. Yüzde 90’ı asgari ücret ve altında ücretle çalışan, sosyo-ekonomik güçlüklerle boğuşan hasta ailesi için bu destek, tedavileri boyunca taze et yemesi gereken hastalar için çok değerli. Kurban bağışlarınızı 12 ay boyunca ailelerimizin sofralarına iletiyoruz. Siz de bağışınızı, gönül rahatlığıyla Türkiye’nin en güvenilir, halka en yakın ve en samimi sivil toplum kuruluşu olan LÖSEV’e yapabilirsiniz” ifadelerini kullandılar. LÖSEV’e bağış yapmanın kolaylıklarında da bahseden görevliler, “Tüm bankaların kurumsal bağış ekranlarından, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasından kurban bağışlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV, devletten maddi destek almadan kamu yararına çalışan vakıf statüsündedir. Tek gelir kaynağı bağışlarınızdır” dediler.
İllerde bulunan ailelere yardımlarını ileten İyilikler Tır’ı yetkilileri Didim Halkını LÖSEV çalışmaları hakkında bilgilendirdi ve herkesi LÖSEV’e kurban bağışı yapmaya davet etti.

AYDIN- İyilik Tır’ını ziyaret eden Didimlilere bilgi veren görevliler, vatandaşlara yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban bağışı davetinde bulundular. LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarını yılın 12 ayı boyunca hastalara düzenli olarak ilettiklerini belirten görevliler, “Değerli bağışçılarımızın kurban bayramında, vekâlet verdiği, dini usullülere göre, noter huzurunda kesilen kurban bağışları, bayram sonrası ve emanet yöntemiyle yıl boyu,  taze et olarak ailelerimize ulaşıyor.  9 yıldır her ay et ve et ürünleri dağıtımlarını nasıl bizler yapıyorsak, bayram süresince yapılan kesimlerin de kombinalarda başında bizzat bizler duruyoruz”

KURBAN BAĞIŞLARINIZI LÖSEV’E YAPABİLİRSİNİZ

“Hastalarımızın tedavileri esnasında en önemli konu iyi beslenmeleridir. Yüzde 90’ı asgari ücret ve altında ücretle çalışan, sosyo-ekonomik güçlüklerle boğuşan hasta ailesi için bu destek, tedavileri boyunca taze et yemesi gereken hastalar için çok değerli. Kurban bağışlarınızı 12 ay boyunca ailelerimizin sofralarına iletiyoruz. Siz de bağışınızı, gönül rahatlığıyla Türkiye’nin en güvenilir, halka en yakın ve en samimi sivil toplum kuruluşu olan LÖSEV’e yapabilirsiniz” ifadelerini kullandılar.

LÖSEV’e bağış yapmanın kolaylıklarında da bahseden görevliler, “Tüm bankaların kurumsal bağış ekranlarından, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasından kurban bağışlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV, devletten maddi destek almadan kamu yararına çalışan vakıf statüsündedir. Tek gelir kaynağı bağışlarınızdır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.