Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Liseliler, Alzheimer Merkezi’nde coşku yaşattı

GÜNCEL 15.05.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4156+ kez okundu.
 

Liseliler, Alzheimer Merkezi’nde coşku yaşattı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Grubu tarafından Alzheimer Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

AYDIN– Öğrencilerin büyük bir duyarlılık örneği sergilediklerinin altını çizen Alıcık, “Bugün bu çocuklar hayatlarının son dönemini yaşayan yaşlılarımızın yanında olarak onlara verdikleri değeri gösterdiler. Başta onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine sonra kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öğrenciler ve Alzheimer hastaları ile dans edip mutluluklarına ortak olan Alıcık, “Belediye başkanlığım döneminde yaptığım için onur duyduğum iki şey var; Bir tanesi huzur evi diğeri Alzheimer Merkezi. Burası Türkiye’de örnek olmuş bir proje. Yaşlılarımızın mutluluğunu sağlayanlardan Allah razı olsun. Bugün bu çocuklar hayatlarının son dönemini yaşayan yaşlılarımızın yanında olarak onlara verdikleri değeri gösterdiler. Başta onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine sonra kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Yaşlılara çiçek dağıtarak Anneler Günü’nü kutlayan öğrenciler, “Alzheimer Merkezi’ndeki yaşlılarımızla bir araya gelmek istedik. Bu nedenle böyle bir program organize ettik. Yanımızda olup destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Grubu tarafından Alzheimer Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

AYDIN– Öğrencilerin büyük bir duyarlılık örneği sergilediklerinin altını çizen Alıcık, “Bugün bu çocuklar hayatlarının son dönemini yaşayan yaşlılarımızın yanında olarak onlara verdikleri değeri gösterdiler. Başta onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine sonra kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrenciler ve Alzheimer hastaları ile dans edip mutluluklarına ortak olan Alıcık, “Belediye başkanlığım döneminde yaptığım için onur duyduğum iki şey var; Bir tanesi huzur evi diğeri Alzheimer Merkezi. Burası Türkiye’de örnek olmuş bir proje. Yaşlılarımızın mutluluğunu sağlayanlardan Allah razı olsun. Bugün bu çocuklar hayatlarının son dönemini yaşayan yaşlılarımızın yanında olarak onlara verdikleri değeri gösterdiler. Başta onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine sonra kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaşlılara çiçek dağıtarak Anneler Günü’nü kutlayan öğrenciler, “Alzheimer Merkezi’ndeki yaşlılarımızla bir araya gelmek istedik. Bu nedenle böyle bir program organize ettik. Yanımızda olup destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.