Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi

SAĞLIK 09.05.2020 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3261+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi

Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında, Kuaför ve Berber Salonlarının 11 Mayıs Pazartesi Günü Açılacağından, Kuyucak Belediyesi, İlçe Merkezi Ve Tüm Mahallelerdeki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarını Dezenfekte Etti.

KUYUCAK - Türkiye'de Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Kapsamında Birçok İşyeri Kapatılmıştı. Salgınla Mücadelede İyileşme Sürecinin Başlamasıyla, 11 Mayıs Pazartesi Günü Kuaför, Berber Ve Güzellik Salonları Hizmet Vermeye Başlayacak. Kuyucak Belediyesi Bu Kapsamda İlçede Meslek Kuruluşlarına Kayıtlı Tüm Kuaför, Berber Ve Güzellik Salonlarını Dezenfekte Etmeye Başladı. Kuyucak Belediyesi Ekipleri Tarafından Dezenfekte Edilen İşletmelerin Sahiplerine Hijyen Seti Dağıtıldı. Ayrıca Zabıta Ekipleri Tarafından Bilgilendirme Yapılarak İşletme Sahipleri Hijyen Konusunda Uyarıldı. “DÜKKANLARINI AÇAN ESNAF KARDEŞLERİME İŞLERİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM. KAZANÇLARI BOL OLSUN” Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak Belediyesi Olarak İlçemizde Bulunan Bütün Kuaför Berber Ve Güzellik Salonlarımızın Dezenfekte İşlemlerini Gerçekleştiriyoruz Ve Bunun Yanında  Onlara Hijyen Setlerimizi Dağıtıyoruz. Gerekli Bilgilendirmeler Yapılarak Hijyen Konusunda Uyarıyoruz. Devletimizin, İlgili Bakanlıklarımızın Salgını Önlemeye Yönelik Önerilerini Eksiksiz Yerine Getiriyoruz. Dükkânlarını Açacak Olan Esnaf Kardeşlerime İşlerinin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Kazançları Bol Olsun.” Dedi. Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesinde İkamet Eden Berber İşletmecisi İsmail Durmaz, “Allah Nasip Ederse Pazartesi Günü Dükkânımızı Açacağız. Dükkânımız Kuyucak Belediyesi Tarafından Dezenfekte Ediliyor. Allah Razı Olsun. Ayrıca Hediye Ettikleri Hijyen Seti İçin De Çok Teşekkür Ediyorum. Göstermiş Oldukları İlgi Ve Alakadan Dolayı Başkanımız Metin Ertürk’e Ve Kuyucak Belediyesi’ne Çok Teşekkür Ediyorum.” Dedi.
Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında, Kuaför ve Berber Salonlarının 11 Mayıs Pazartesi Günü Açılacağından, Kuyucak Belediyesi, İlçe Merkezi Ve Tüm Mahallelerdeki Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarını Dezenfekte Etti.

KUYUCAK - Türkiye'de Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Kapsamında Birçok İşyeri Kapatılmıştı. Salgınla Mücadelede İyileşme Sürecinin Başlamasıyla, 11 Mayıs Pazartesi Günü Kuaför, Berber Ve Güzellik Salonları Hizmet Vermeye Başlayacak. Kuyucak Belediyesi Bu Kapsamda İlçede Meslek Kuruluşlarına Kayıtlı Tüm Kuaför, Berber Ve Güzellik Salonlarını Dezenfekte Etmeye Başladı.

Kuyucak Belediyesi Ekipleri Tarafından Dezenfekte Edilen İşletmelerin Sahiplerine Hijyen Seti Dağıtıldı. Ayrıca Zabıta Ekipleri Tarafından Bilgilendirme Yapılarak İşletme Sahipleri Hijyen Konusunda Uyarıldı.

“DÜKKANLARINI AÇAN ESNAF KARDEŞLERİME İŞLERİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM. KAZANÇLARI BOL OLSUN”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak Belediyesi Olarak İlçemizde Bulunan Bütün Kuaför Berber Ve Güzellik Salonlarımızın Dezenfekte İşlemlerini Gerçekleştiriyoruz Ve Bunun Yanında  Onlara Hijyen Setlerimizi Dağıtıyoruz. Gerekli Bilgilendirmeler Yapılarak Hijyen Konusunda Uyarıyoruz. Devletimizin, İlgili Bakanlıklarımızın Salgını Önlemeye Yönelik Önerilerini Eksiksiz Yerine Getiriyoruz. Dükkânlarını Açacak Olan Esnaf Kardeşlerime İşlerinin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Kazançları Bol Olsun.” Dedi.

Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesinde İkamet Eden Berber İşletmecisi İsmail Durmaz, “Allah Nasip Ederse Pazartesi Günü Dükkânımızı Açacağız. Dükkânımız Kuyucak Belediyesi Tarafından Dezenfekte Ediliyor. Allah Razı Olsun. Ayrıca Hediye Ettikleri Hijyen Seti İçin De Çok Teşekkür Ediyorum. Göstermiş Oldukları İlgi Ve Alakadan Dolayı Başkanımız Metin Ertürk’e Ve Kuyucak Belediyesi’ne Çok Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.