Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KUTO, MITT Moskova Turizm Fuarı’nda

TURİZM 19.03.2019 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2808+ kez okundu.
 

KUTO, MITT Moskova Turizm Fuarı’nda

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO), dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan MITT Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Kuşadası’nı tanıttı.

AYDIN- Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Moskova Turizm Fuarı’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı alanından stant alarak katılan Ticaret Odası, özellikle Kuşadası Belediyesi’nin katılmadığı fuarlara katılarak Kuşadası’nın daha fazla noktada tanıtılmasını hedefliyor. Üç gün süren fuarda, en çok ilgi gören stant olan Kuşadası standında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi tarafından ziyaretçilere Kuşadası’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı. 2019 Turizm Sezonu’nda, Kuşadası’nın turizm pastasından daha fazla pay alması için tanıtım çalışmalarını sosyal medya üzerinden aralıksız sürdürmeye devam eden Kuşadası Ticaret Odası, katıldığı fuarlarla da tanıtım çalışmalarını destekliyor.
Kuşadası Ticaret Odası (KUTO), dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan MITT Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Kuşadası’nı tanıttı.

AYDIN- Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Moskova Turizm Fuarı’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı alanından stant alarak katılan Ticaret Odası, özellikle Kuşadası Belediyesi’nin katılmadığı fuarlara katılarak Kuşadası’nın daha fazla noktada tanıtılmasını hedefliyor.

Üç gün süren fuarda, en çok ilgi gören stant olan Kuşadası standında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi tarafından ziyaretçilere Kuşadası’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı.

2019 Turizm Sezonu’nda, Kuşadası’nın turizm pastasından daha fazla pay alması için tanıtım çalışmalarını sosyal medya üzerinden aralıksız sürdürmeye devam eden Kuşadası Ticaret Odası, katıldığı fuarlarla da tanıtım çalışmalarını destekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.