Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KUTO 4. Meslek Komitesi üye ziyaretlerine başladı

GENEL 12.01.2019 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3615+ kez okundu.
 

KUTO 4. Meslek Komitesi üye ziyaretlerine başladı

Kuşadası Ticaret Odası’nın beyaz eşya, telekomünikasyon, matbaa, bilişim sektörlerini temsil eden 4. Meslek Komitesi’nin, komitelerine bağlı üyeleri işyerlerinde ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 4. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Öztürk, Başkan Yardımcısı Süleyman Ceyhan ve Meslek Komitesi Üyeleri Mehmet Sarıdedeoğlu, Fatih Sarıgöz, Cemal Sert ve Erdem Demirbaş, komitelerine bağlı Kuşadası Ticaret Odası Üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm önerilerini dinliyor. İlk ziyaretlerini İnönü Bulvarı üzerinde bulunan üye işyerlerine gerçekleştiren Komite üyeleri, her hafta gerçekleştirecekleri ziyaretlerin sonunda elde edilen verileri ve çözüm önerilerini rapor haline getirecek ve ortaya çıkan rapor Kuşadası Ticaret Odası tarafından ilgili makamlara iletilecek. 11 Meslek Komitesi olan Kuşadası Ticaret Odası’nın tüm meslek komiteleri, kendi sektörlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Kuşadası Ticaret Odası’nın beyaz eşya, telekomünikasyon, matbaa, bilişim sektörlerini temsil eden 4. Meslek Komitesi’nin, komitelerine bağlı üyeleri işyerlerinde ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 4. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Öztürk, Başkan Yardımcısı Süleyman Ceyhan ve Meslek Komitesi Üyeleri Mehmet Sarıdedeoğlu, Fatih Sarıgöz, Cemal Sert ve Erdem Demirbaş, komitelerine bağlı Kuşadası Ticaret Odası Üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüm önerilerini dinliyor.

İlk ziyaretlerini İnönü Bulvarı üzerinde bulunan üye işyerlerine gerçekleştiren Komite üyeleri, her hafta gerçekleştirecekleri ziyaretlerin sonunda elde edilen verileri ve çözüm önerilerini rapor haline getirecek ve ortaya çıkan rapor Kuşadası Ticaret Odası tarafından ilgili makamlara iletilecek.

11 Meslek Komitesi olan Kuşadası Ticaret Odası’nın tüm meslek komiteleri, kendi sektörlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.