Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası’nda kaçak göçmen operasyonu

ASAYİŞ 25.10.2016 - 10:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2906+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda kaçak göçmen operasyonu

Sahil güvenlik ekipleri, Özdere açıklarında 42 kaçak göçmen yakaladı

AYDIN- Kuşadası Körfezi’nde sahil güvenlik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 42 kaçak göçmen ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na bağlı ekipler Kuşadası Körfezi’nde İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi açıklarında lastik bir bot ile yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Sisam adasına kaçmaya çalışan 42 göçmeni yakaladı. Batma tehlikesi geçiren 39’u Suriye, 3’ü Mali uyruklu toplam 42 göçmen işlemlerin ardından, il göçmen bürosuna teslim edildi.
Sahil güvenlik ekipleri, Özdere açıklarında 42 kaçak göçmen yakaladı

AYDIN- Kuşadası Körfezi’nde sahil güvenlik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 42 kaçak göçmen ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na bağlı ekipler Kuşadası Körfezi’nde İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi açıklarında lastik bir bot ile yasa dışı yollardan Yunanistan’ın Sisam adasına kaçmaya çalışan 42 göçmeni yakaladı. Batma tehlikesi geçiren 39’u Suriye, 3’ü Mali uyruklu toplam 42 göçmen işlemlerin ardından, il göçmen bürosuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.