Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KUŞADASI SERAMİK SANATÇILARINI AĞIRLIYOR

KÜLTÜR 28.09.2020 - 10:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3017+ kez okundu.
 

KUŞADASI SERAMİK SANATÇILARINI AĞIRLIYOR

Kuşadası 3 kıtadan 16 seramik sanatçısını ağırlıyor.

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası 7. Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı’ Kuşadası’nda başladı. 3 kıtadaki 4 farklı ülkeden 16 sanatçının katıldığı çalıştay, 4 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ege bölgesinin turizm başkenti Kuşadası, kültür sanat alanında büyük ses getiren Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı’nın 7’ncisine ev sahipliği yapıyor. 3 kıtadaki 4 farklı ülkeden 16 seramik sanatçısının katıldığı organizasyona Kuşadası Old Town’da düzenlenen bir kokteylle start verildi. Küratörlüğünü Tüzüm Kızılcan’ın yaptığı çalıştayın açılışına katılımcı sanatçılarla birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Efe Berberoğlu ile Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı Başkanı Naile Göçen katıldı. Çalıştayda oluşturulacak eserler 4 Ekim günü düzenlenecek bir etkinlikte sergilenecek.
Kuşadası 3 kıtadan 16 seramik sanatçısını ağırlıyor.

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası 7. Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı’ Kuşadası’nda başladı. 3 kıtadaki 4 farklı ülkeden 16 sanatçının katıldığı çalıştay, 4 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Ege bölgesinin turizm başkenti Kuşadası, kültür sanat alanında büyük ses getiren Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Seramik Çalıştayı’nın 7’ncisine ev sahipliği yapıyor. 3 kıtadaki 4 farklı ülkeden 16 seramik sanatçısının katıldığı organizasyona Kuşadası Old Town’da düzenlenen bir kokteylle start verildi.

Küratörlüğünü Tüzüm Kızılcan’ın yaptığı çalıştayın açılışına katılımcı sanatçılarla birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Efe Berberoğlu ile Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı Başkanı Naile Göçen katıldı. Çalıştayda oluşturulacak eserler 4 Ekim günü düzenlenecek bir etkinlikte sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.