Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kros grup yarışmaları Kuşadası’nda yapılacak

SPOR 07.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3346+ kez okundu.
 

Kros grup yarışmaları Kuşadası’nda yapılacak

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler (A-B) ve Yıldızlar Grup Yarışmaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda 08 Ocak 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

17 İl 88 Takım ve Yaklaşık 400 Sporcu Yarışmalara Katılacak KUŞADASI - Çarşamba günü saat 10.00’da Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Gençler (A-B) ve Yıldızlar Kros Grup Yarışmaları kadınlar ve erkekler kategorilerinde 17 ilden 88 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla yapılacak. Gruptan derece ile çıkma başarısı gösteren takımlar Okul Sporları Türkiye Kros Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklar. Gençlerde 47 Takım Mücadele Edecek Genç erkekler kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (3 Takım), Antalya (2 Takım), Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli (2 Takım), Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya (2 Takım), Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya (2 Takım) ve Uşak illeri kros takımları mücadele edecek. Genç kadınlar kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (3 Takım), Antalya (2 Takım), Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Eskişehir, Isparta, İstanbul (2 Takım), İzmir (2 Takım), Konya (2 Takım), Manisa, Muğla ve Uşak illeri kros takımları yarışmalara katılacak. Yıldızlarda 41 Takım Mücadele Edecek Yıldız erkekler kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (2 Takım), Antalya, Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Isparta, İstanbul (3 Takım), İzmir, Kocaeli (2 Takım), Manisa, Muğla, Sakarya (2 Takım), Uşak ve Eskişehir kros takımları mücadele edecek. Yıldız kızlarda ise Afyonkarahisar, Ankara (2 Takım), Antalya, Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli (2 Takım), Manisa, Muğla, Uşak ve Eskişehir (2 Takım) il kros takımları ter dökecek. Aydın’ı Temsil Edecekler Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirilecek olan 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler A Grup Yarışmalarında, hem erkekler hem de kadınlar kategorisinde İncirliova Spor Lisesi Aydın’ı temsil edecek. Yıldız erkekler kategorisinde Şehitler Ortaokulu ve yıldız kızlar kategorisinde Neşetiye Ortaokulu Aydın’ı kros grup yarışmalarında temsil edecekler. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kros grup yarışmalarında Aydın’ı temsil edecek olan okul takımlarına başarılar diledi.
Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler (A-B) ve Yıldızlar Grup Yarışmaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda 08 Ocak 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

17 İl 88 Takım ve Yaklaşık 400 Sporcu Yarışmalara Katılacak

KUŞADASI - Çarşamba günü saat 10.00’da Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Gençler (A-B) ve Yıldızlar Kros Grup Yarışmaları kadınlar ve erkekler kategorilerinde 17 ilden 88 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla yapılacak. Gruptan derece ile çıkma başarısı gösteren takımlar Okul Sporları Türkiye Kros Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklar.

Gençlerde 47 Takım Mücadele Edecek

Genç erkekler kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (3 Takım), Antalya (2 Takım), Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli (2 Takım), Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya (2 Takım), Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya (2 Takım) ve Uşak illeri kros takımları mücadele edecek.

Genç kadınlar kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (3 Takım), Antalya (2 Takım), Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Eskişehir, Isparta, İstanbul (2 Takım), İzmir (2 Takım), Konya (2 Takım), Manisa, Muğla ve Uşak illeri kros takımları yarışmalara katılacak.

Yıldızlarda 41 Takım Mücadele Edecek

Yıldız erkekler kategorisinde Afyonkarahisar, Ankara (2 Takım), Antalya, Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Isparta, İstanbul (3 Takım), İzmir, Kocaeli (2 Takım), Manisa, Muğla, Sakarya (2 Takım), Uşak ve Eskişehir kros takımları mücadele edecek.

Yıldız kızlarda ise Afyonkarahisar, Ankara (2 Takım), Antalya, Aydın, Burdur, Bursa (2 Takım), Denizli, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli (2 Takım), Manisa, Muğla, Uşak ve Eskişehir (2 Takım) il kros takımları ter dökecek.

Aydın’ı Temsil Edecekler

Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda gerçekleştirilecek olan 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler A Grup Yarışmalarında, hem erkekler hem de kadınlar kategorisinde İncirliova Spor Lisesi Aydın’ı temsil edecek.

Yıldız erkekler kategorisinde Şehitler Ortaokulu ve yıldız kızlar kategorisinde Neşetiye Ortaokulu Aydın’ı kros grup yarışmalarında temsil edecekler.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kros grup yarışmalarında Aydın’ı temsil edecek olan okul takımlarına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.