Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk Belediyesinden Berber ve Kuaförlere hijyen desteği.

SAĞLIK 09.05.2020 - 11:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3671+ kez okundu.
 

Köşk Belediyesinden Berber ve Kuaförlere hijyen desteği.

Köşk Belediyesi ilçede hizmet veren Berber ve Kuaförlere yönelik çalışmalarını aktardı.

KÖŞK - Belediye işi gönül işi, panik yok tedbir var diyen Başkan Nuri Güler, “11 Mayıs’tan itibaren faaliyetlerine başlayacak olan berber ve kuaförler için gerekli tedbirleri aldık” dedi. Başkan Güler, “11 Mayıs’tan itibaren tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de faaliyetlerine başlayacak olan berber ve kuaförlerimiz için gerekli tedbirleri aldık. İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde bulunan 53 berber ve kuaför esnafımızın salonunda maske dağıtımı ve dezenfekte çalışması belediyemiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda esnafımıza hijyen hizmetimizle birlikte işyerlerinde sosyal mesafe ve çalışmaları hakkında da bilgilendirdik” ifadeleriyle, “Belediye işi gönül işi, panik yok tedbir var” diyerek sözlerini tamamladı.
Köşk Belediyesi ilçede hizmet veren Berber ve Kuaförlere yönelik çalışmalarını aktardı.

KÖŞK - Belediye işi gönül işi, panik yok tedbir var diyen Başkan Nuri Güler, “11 Mayıs’tan itibaren faaliyetlerine başlayacak olan berber ve kuaförler için gerekli tedbirleri aldık” dedi.

Başkan Güler, “11 Mayıs’tan itibaren tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de faaliyetlerine başlayacak olan berber ve kuaförlerimiz için gerekli tedbirleri aldık. İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde bulunan 53 berber ve kuaför esnafımızın salonunda maske dağıtımı ve dezenfekte çalışması belediyemiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda esnafımıza hijyen hizmetimizle birlikte işyerlerinde sosyal mesafe ve çalışmaları hakkında da bilgilendirdik” ifadeleriyle, “Belediye işi gönül işi, panik yok tedbir var” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.