Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Korkutan yangın

ASAYİŞ 20.03.2018 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3295+ kez okundu.
 

Korkutan yangın

Kuşadası’nda bir konut yapı kooperatifindeki apartmanın 5. katında çıkan yangın, büyük korku yaşattı

AYDIN- İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında fenalaşan iki kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İkiçeşmelik Mahallesi Kırmızı Gül Yapı Kooperatifi G Bloktaki bir apartmanın 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu, yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirlenirken, itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı. Bu arada, büyük korkuya neden olan yangından etkilenen iki apartman sakini fenalaştı. Fenalaşan vatandaşlara olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahale etti.
Kuşadası’nda bir konut yapı kooperatifindeki apartmanın 5. katında çıkan yangın, büyük korku yaşattı

AYDIN- İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında fenalaşan iki kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İkiçeşmelik Mahallesi Kırmızı Gül Yapı Kooperatifi G Bloktaki bir apartmanın 5. katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu, yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirlenirken, itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı. Bu arada, büyük korkuya neden olan yangından etkilenen iki apartman sakini fenalaştı. Fenalaşan vatandaşlara olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.