Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı’da Büyükşehir’in alt ve üst yapı yatırımları sürüyor

GÜNCEL 14.01.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3512+ kez okundu.
 

Koçarlı’da Büyükşehir’in alt ve üst yapı yatırımları sürüyor

Koçarlı’da altyapı için yatırımlarını aralıksız sürdürdüğü belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Ekipleri’nin, ilçenin her noktasında çalışma gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ilçede içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hat yapımlarından parke taşı, içme suyu paket arıtma yapımlarına kadar alt ve üstyapıda birçok önemli yatırım hayata geçirildi. Büyükdere Mahallesi’nde içme suyu şebeke yenileme çalışması yapıldı. İçme suyu çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu çalışmaları çerçevesinde de Atatürk ve Cincin mahallelerinde hat çalışmaları gerçekleştirildi. Öte yandan sağlıklı içme suyu hizmeti vermek için içme suyu depolarında temizlik ve bakım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor. Son olarak Sobuca ve Büyükdere Kaynak Suyu Depoları’nda çalışma yapıldı. Halkın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sürekli takip ederek bilgi alıyor. ASKİ, Koçarlı’da sağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı tesis etmek için faaliyetlerine devam ediyor. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Çalışma yapılan yerlerde faaliyetleri takip eden vatandaşlar, Koçarlı’da gerçekleşen tüm alt ve üstyapı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Koçarlı’da altyapı için yatırımlarını aralıksız sürdürdüğü belirtilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Ekipleri’nin, ilçenin her noktasında çalışma gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ilçede içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hat yapımlarından parke taşı, içme suyu paket arıtma yapımlarına kadar alt ve üstyapıda birçok önemli yatırım hayata geçirildi. Büyükdere Mahallesi’nde içme suyu şebeke yenileme çalışması yapıldı. İçme suyu çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu çalışmaları çerçevesinde de Atatürk ve Cincin mahallelerinde hat çalışmaları gerçekleştirildi.

Öte yandan sağlıklı içme suyu hizmeti vermek için içme suyu depolarında temizlik ve bakım çalışmaları periyodik olarak devam ediyor. Son olarak Sobuca ve Büyükdere Kaynak Suyu Depoları’nda çalışma yapıldı. Halkın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sürekli takip ederek bilgi alıyor. ASKİ, Koçarlı’da sağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı tesis etmek için faaliyetlerine devam ediyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Çalışma yapılan yerlerde faaliyetleri takip eden vatandaşlar, Koçarlı’da gerçekleşen tüm alt ve üstyapı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.