Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı DEKE iftarda bir araya geldi

GÜNCEL 23.06.2017 - 10:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3727+ kez okundu.
 

Koçarlı DEKE iftarda bir araya geldi

AYDIN- Koçarlı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE), İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik'in de katılımıyla iftarda bir araya geldi.

DEKE ekibi iftar öncesi protokol ile sohbet etme imkanı bularak, çalışmalar hakkında bilgi verilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.   Şube Müdürü Osman Arıkoğlu'nun liderliğini yaptığı ekip İlçe Kaymakamı Fırat Çelik'in ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik'in de destekleriyle Temel Eğitim Gözlem Çalışması, Kazanım Değerlendirme Çalışması, Koçarlı Okuyor, Atletizm Şenliği, Uçurtma Şenliği, Koçarlı Başarıları Ödüllendiriyor, Eskiden Oynanan Oyuncaklar ve Resim Sergisi, Badminton, Voleybol, Futbol Turnuvaları, Bilim Şenliği, Zeka Oyunları Şenliği ve Tiyatro Günleri gibi bir çok çalışma ve projeyi üç yıldır gönüllü olarak hayata geçiriyor. DEKE ekibi, çalışmalarını yönetişim (Ortak Yönetim, Birlikte Yönetmek) temelli olarak sürdürüyor.
AYDIN- Koçarlı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE), İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik'in de katılımıyla iftarda bir araya geldi.

DEKE ekibi iftar öncesi protokol ile sohbet etme imkanı bularak, çalışmalar hakkında bilgi verilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

  Şube Müdürü Osman Arıkoğlu'nun liderliğini yaptığı ekip İlçe Kaymakamı Fırat Çelik'in ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik'in de destekleriyle Temel Eğitim Gözlem Çalışması, Kazanım Değerlendirme Çalışması, Koçarlı Okuyor, Atletizm Şenliği, Uçurtma Şenliği, Koçarlı Başarıları Ödüllendiriyor, Eskiden Oynanan Oyuncaklar ve Resim Sergisi, Badminton, Voleybol, Futbol Turnuvaları, Bilim Şenliği, Zeka Oyunları Şenliği ve Tiyatro Günleri gibi bir çok çalışma ve projeyi üç yıldır gönüllü olarak hayata geçiriyor.

DEKE ekibi, çalışmalarını yönetişim (Ortak Yönetim, Birlikte Yönetmek) temelli olarak sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.