Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KOAH farkındalık eğitimi verildi

SAĞLIK 04.12.2016 - 22:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2678+ kez okundu.
 

KOAH farkındalık eğitimi verildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ‘KOAH Farkındalık’ eğitimi verildi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Polatlı’nın konuşmacı olarak katıldığı KOAH Farkındalık eğitimi, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi seminer salonunda gerçekleştirildi. İlgi gören eğitimde Prof. Dr. Mehmet Polatlı, KOAH hastalığının özellikleri, tedavileri ve yapılması gerekenler konusunda dinleyicilere önemli bilgiler verdi. KOAH hastalığını,  (Kronik ( süregen müzmin) Obstrüktif  (tıkayıcı) Akciğer Hastalığı) akciğerde kronik ilerleyici bir hastalık olarak tanımlayan Prof. Dr. Polatlı, dünyada ve Türkiye’de her 10 kişiden 2’sinin KOAH hastalığına yakalandığını belirtti.  KOAH ve astımı tanıtıcı kısa filmlerin izlendiği eğitim, soru cevap bölümü ile sona erdi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ‘KOAH Farkındalık’ eğitimi verildi.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Polatlı’nın konuşmacı olarak katıldığı KOAH Farkındalık eğitimi, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi seminer salonunda gerçekleştirildi.

İlgi gören eğitimde Prof. Dr. Mehmet Polatlı, KOAH hastalığının özellikleri, tedavileri ve yapılması gerekenler konusunda dinleyicilere önemli bilgiler verdi. KOAH hastalığını,  (Kronik ( süregen müzmin) Obstrüktif  (tıkayıcı) Akciğer Hastalığı) akciğerde kronik ilerleyici bir hastalık olarak tanımlayan Prof. Dr. Polatlı, dünyada ve Türkiye’de her 10 kişiden 2’sinin KOAH hastalığına yakalandığını belirtti.  KOAH ve astımı tanıtıcı kısa filmlerin izlendiği eğitim, soru cevap bölümü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.