Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kırçiçekleri'nden kitap kumbarası

KÜLTÜR 13.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2157+ kez okundu.
 

Kırçiçekleri'nden kitap kumbarası

Kırçiçeği Anadolu Lisesi ve Kırçiçeği, öğrencilere ulaştırmak üzere “Kitap Kumbarası” başlattı.

AYDIN- Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, dünyanın en güzel yatırımının çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirterek, “Bu kumbara hepimizin geleceğine yapılan en iyi yatırım olacak. Siz de evinizdeki kitapları saklamayın. Eski yeni fark etmez, Kırçiçeği Şubeleri’ndeki kumbaralara atın, biz de onları öğrencilerimize ulaştıralım” dedi. Karacasu'daki Kırçiçeği Anadolu Lisesi öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere hayata geçirmek istediği “Kitap Kumbarası” projesine Kırçiçeği destek verdi. Tasarlanan özel kumbaralar, Kırçiçeği Şubeleri’ne yerleştirildi. DÜNYALARI DEĞİŞTİREN YATIRIM En güzel yatırımlarından birinin doğduğu topraklara yaptırdığı Kırçiçeği Anadolu Lisesi olduğunu bir bu kadar güzel yatırımın ise öğrencileri kitaplara buluşmak olacağını belirten Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, kumbaranın içine atılan her kitabın, bir öğrencinin dünyasını değiştireceğini söyledi. En büyük zenginliğin kitap okunarak sağlanabileceğini ifade eden İpbaş, “Kitap Kumbarası hepimizin geleceği olan çocuklarımız için kuruldu. Atacağınız her kitabı öğrencilerimize tek tek ulaştıracağız. Düşünün sizi etkileyen, hayatınızı baştan aşağıya değiştiren bir kitap, bir çocuğun da hayallerini gerçekleştirmesini sağlayacak” dedi. BİR KİTAP BAĞIŞLA HAYATLAR DEĞİŞSİN İpbaş, kitapların kokusuyla büyüyen bir neslin başarının yanında mutluluğu da yakalayabileceğini belirterek, “Kitap Kumbarası'nı, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı ile birlikte paylaşmanın verdiği huzur ve mutluluğu yaşamaları için de kurduk. Kumbaramız için herkesten destek bekliyoruz. Gelin öğrencilere en çok ihtiyacı olanı siz verin. Onlara bu dünyanın en değerlisi, en kıymetlisi olan kitapları verin. Unutmayın kitaplarla buluşmamış bir nesil, bizi yarınlara taşıyamaz. Bir kitap bağışlayın hem sizin hem çocukların hayatı değişsin” diye konuştu.
Kırçiçeği Anadolu Lisesi ve Kırçiçeği, öğrencilere ulaştırmak üzere “Kitap Kumbarası” başlattı.

AYDIN- Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, dünyanın en güzel yatırımının çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirterek, “Bu kumbara hepimizin geleceğine yapılan en iyi yatırım olacak. Siz de evinizdeki kitapları saklamayın. Eski yeni fark etmez, Kırçiçeği Şubeleri’ndeki kumbaralara atın, biz de onları öğrencilerimize ulaştıralım” dedi.

Karacasu'daki Kırçiçeği Anadolu Lisesi öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere hayata geçirmek istediği “Kitap Kumbarası” projesine Kırçiçeği destek verdi. Tasarlanan özel kumbaralar, Kırçiçeği Şubeleri’ne yerleştirildi.

DÜNYALARI DEĞİŞTİREN YATIRIM

En güzel yatırımlarından birinin doğduğu topraklara yaptırdığı Kırçiçeği Anadolu Lisesi olduğunu bir bu kadar güzel yatırımın ise öğrencileri kitaplara buluşmak olacağını belirten Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, kumbaranın içine atılan her kitabın, bir öğrencinin dünyasını değiştireceğini söyledi. En büyük zenginliğin kitap okunarak sağlanabileceğini ifade eden İpbaş, “Kitap Kumbarası hepimizin geleceği olan çocuklarımız için kuruldu. Atacağınız her kitabı öğrencilerimize tek tek ulaştıracağız. Düşünün sizi etkileyen, hayatınızı baştan aşağıya değiştiren bir kitap, bir çocuğun da hayallerini gerçekleştirmesini sağlayacak” dedi.

BİR KİTAP BAĞIŞLA HAYATLAR DEĞİŞSİN

İpbaş, kitapların kokusuyla büyüyen bir neslin başarının yanında mutluluğu da yakalayabileceğini belirterek, “Kitap Kumbarası'nı, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı ile birlikte paylaşmanın verdiği huzur ve mutluluğu yaşamaları için de kurduk. Kumbaramız için herkesten destek bekliyoruz. Gelin öğrencilere en çok ihtiyacı olanı siz verin. Onlara bu dünyanın en değerlisi, en kıymetlisi olan kitapları verin. Unutmayın kitaplarla buluşmamış bir nesil, bizi yarınlara taşıyamaz. Bir kitap bağışlayın hem sizin hem çocukların hayatı değişsin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.