Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kendirlioğlu adaylık için başvurdu

SİYASET 13.11.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2116+ kez okundu.
 

Kendirlioğlu adaylık için başvurdu

AK Parti il ve ilçe yönetimlerinde görev alan Av. Oğuz Kendirlioğlu, Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AYDIN- Kendirlioğlu, “Daha güçlü Türkiye ve Efeler’den başlayarak hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. Av.Oğuz Kendirlioğlu, başvuru evraklarını AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’ya teslim etti. Siyasi yaşamına, 2005 yılında, Doğru Yol Partisi (DYP)’nde başladığını söyleyen Kendirlioğlu, AK Parti’nin il ve ilçe yönetimlerinde görev aldığını, partinin her kademesinde özveriyle görev aldığını hatırlattı. “BİZİM BİR SEVDAMIZ VAR” Efeler’e hizmet etmek ve AK Parti’ye güç vermek için başvuruda bulunduğunu kaydeden Kendirlioğlu, “Bizim bir sevdamız, aşkımız ve yol hikâyemiz var. Bunun öncesinde daha güçlü Türkiye ve Efeler’i inşa etmek var. Milletimize ve Efeler’e hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Bu hayırlı bir yoldur. Kendimizle birlikte çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini şekillendiren bir yoldur” dedi. Millî iradenin tek belirleyici güç olduğunu dile getiren Kendirlioğlu, bu gücün üzerinde güç tanımadıklarını vurguladı. Ülke olarak çok kritik bir dönemden geçmekte olduğumuza, gerek ülke içinde, gerek ülke dışında geleceğimize kastetmek isteyen karanlık güçlere karşı, hem devletimiz hem de güvenlik güçlerimizin amansız mücadele verdiğine vurgu yapan Oğuz Kendirlioğlu, ‘’Bu mücadelede şahadet makamına erişmiş yiğitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum’’ dedi. Efeler İlçesi’nde yaşayan vatandaşların özlediği hayatın, hep yarınlara ertelendiğini ve ötelenmiş bu hayatı halka kazandırmak için burada olduğunu söyleyen Oğuz Kendirlioğlu, “Belediyelerimiz hem mahallinde hizmetleri yürüttüğümüz, hem de sinir uçlarımızdır. En büyük reformları gerçekleştirdiğimiz alanlardan biri de belediyelerdir. Bizim artık yük olan değil, milletimizin yükünü alan belediye başkanlarına ihtiyacımız var” diye konuştu. ‘Ben yok, biz var’ diyen Kendirlioğlu, ‘’Bu işler nasiptir. Adaylık bize nasip olmazsa, kim aday olursa olsun, sanki ben adaymışım gibi gece gündüz çalışacağıma, sizlerin huzurunda söz veriyorum’’ dedi. AK PARTİ EFELER İÇİN 6 ADAY ADAYI BAŞVURDU AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hem Efeler Belediyesi’nin hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin burçlarına AK Parti’nin bayrağını dikmek için çalışacaklarını söyledi. Oğuz Kendirlioğlu ile birlikte Efeler Belediye Başkanlığına 6 aday adayının başvurduğunu bildiren Gülaştı, aday adaylığı başvurularının 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatıldığını söyledi. Kendirlioğlu’na destek için katılanlar arasında, Efeler Ziraat Odası Başkanı abisi Mehmet Kendirlioğlu ile Demokrat Parti (DP) Efeler Eski İlçe Başkanı Ramazan Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de vardı. Eski İlçe Başkanı Ramazan Mutlu, “Biz Oğuz Kendirlioğlu ile geçmişte Demokrat Parti’de birlikte siyaset yaptık. Bugün buraya kendisine destek vermek için katıldık. İnşallah kendisi AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı olur, biz de gece gündüz kendisi için çalışıp, Efeler Belediyesinin burçlarını Ak Parti bayrağını dikeriz” ifadelerini kullandı.
AK Parti il ve ilçe yönetimlerinde görev alan Av. Oğuz Kendirlioğlu, Efeler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AYDIN- Kendirlioğlu, “Daha güçlü Türkiye ve Efeler’den başlayarak hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Av.Oğuz Kendirlioğlu, başvuru evraklarını AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’ya teslim etti. Siyasi yaşamına, 2005 yılında, Doğru Yol Partisi (DYP)’nde başladığını söyleyen Kendirlioğlu, AK Parti’nin il ve ilçe yönetimlerinde görev aldığını, partinin her kademesinde özveriyle görev aldığını hatırlattı.

“BİZİM BİR SEVDAMIZ VAR”

Efeler’e hizmet etmek ve AK Parti’ye güç vermek için başvuruda bulunduğunu kaydeden Kendirlioğlu, “Bizim bir sevdamız, aşkımız ve yol hikâyemiz var. Bunun öncesinde daha güçlü Türkiye ve Efeler’i inşa etmek var. Milletimize ve Efeler’e hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Bu hayırlı bir yoldur. Kendimizle birlikte çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini şekillendiren bir yoldur” dedi. Millî iradenin tek belirleyici güç olduğunu dile getiren Kendirlioğlu, bu gücün üzerinde güç tanımadıklarını vurguladı.

Ülke olarak çok kritik bir dönemden geçmekte olduğumuza, gerek ülke içinde, gerek ülke dışında geleceğimize kastetmek isteyen karanlık güçlere karşı, hem devletimiz hem de güvenlik güçlerimizin amansız mücadele verdiğine vurgu yapan Oğuz Kendirlioğlu, ‘’Bu mücadelede şahadet makamına erişmiş yiğitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum’’ dedi.

Efeler İlçesi’nde yaşayan vatandaşların özlediği hayatın, hep yarınlara ertelendiğini ve ötelenmiş bu hayatı halka kazandırmak için burada olduğunu söyleyen Oğuz Kendirlioğlu, “Belediyelerimiz hem mahallinde hizmetleri yürüttüğümüz, hem de sinir uçlarımızdır. En büyük reformları gerçekleştirdiğimiz alanlardan biri de belediyelerdir. Bizim artık yük olan değil, milletimizin yükünü alan belediye başkanlarına ihtiyacımız var” diye konuştu.

‘Ben yok, biz var’ diyen Kendirlioğlu, ‘’Bu işler nasiptir. Adaylık bize nasip olmazsa, kim aday olursa olsun, sanki ben adaymışım gibi gece gündüz çalışacağıma, sizlerin huzurunda söz veriyorum’’ dedi.

AK PARTİ EFELER İÇİN 6 ADAY ADAYI BAŞVURDU

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde hem Efeler Belediyesi’nin hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin burçlarına AK Parti’nin bayrağını dikmek için çalışacaklarını söyledi. Oğuz Kendirlioğlu ile birlikte Efeler Belediye Başkanlığına 6 aday adayının başvurduğunu bildiren Gülaştı, aday adaylığı başvurularının 16 Kasım Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatıldığını söyledi.

Kendirlioğlu’na destek için katılanlar arasında, Efeler Ziraat Odası Başkanı abisi Mehmet Kendirlioğlu ile Demokrat Parti (DP) Efeler Eski İlçe Başkanı Ramazan Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de vardı. Eski İlçe Başkanı Ramazan Mutlu, “Biz Oğuz Kendirlioğlu ile geçmişte Demokrat Parti’de birlikte siyaset yaptık. Bugün buraya kendisine destek vermek için katıldık. İnşallah kendisi AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı olur, biz de gece gündüz kendisi için çalışıp, Efeler Belediyesinin burçlarını Ak Parti bayrağını dikeriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.