Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kendi canına kıydı

24.05.2019 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3077+ kez okundu.
 

Kendi canına kıydı

Aydın’ın Nazilli İlçesi Eycelli Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki İbrahim Akkaya, evinin balkonunda perdeyle kendini asarak intihar etti.

AYDIN- Bir süredir ekonomik sıkıntıları olduğu öne sürülen ve yaklaşık 1 aydır Eycelli Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan 65 yaşındaki Akkaya’nın, akşam saatlerinde köy kahvesinde oturduktan sonra geç saatlerde evine gittiği belirlendi. Pencerenin perdelerini söken ve boynuna dolayan İbrahim Akkaya’nın, evinin balkonunda bulunan demire kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Akkaya’nın cansız bedenini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Ekipler, yaptıkları incelemelerde, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Akkaya’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Evli ve çocuğu bulunmayan Akkaya'nın acı ölümü, mahalle sakinlerini üzüntüye boğdu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Aydın’ın Nazilli İlçesi Eycelli Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki İbrahim Akkaya, evinin balkonunda perdeyle kendini asarak intihar etti.

AYDIN- Bir süredir ekonomik sıkıntıları olduğu öne sürülen ve yaklaşık 1 aydır Eycelli Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan 65 yaşındaki Akkaya’nın, akşam saatlerinde köy kahvesinde oturduktan sonra geç saatlerde evine gittiği belirlendi. Pencerenin perdelerini söken ve boynuna dolayan İbrahim Akkaya’nın, evinin balkonunda bulunan demire kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi.

Akkaya’nın cansız bedenini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Ekipler, yaptıkları incelemelerde, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Akkaya’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Evli ve çocuğu bulunmayan Akkaya'nın acı ölümü, mahalle sakinlerini üzüntüye boğdu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.