Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kazada 4 kişi yaralandı

ASAYİŞ 27.03.2017 - 09:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3778+ kez okundu.
 

Kazada 4 kişi yaralandı

Karacasu-Tavas karayolu Güzelbeyli yol ayrımında otomobil ile pikabın çarpıştığı kazada 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı.

AYDIN- Saat 14.00 sıralarında Karacasu-Tavas Karayolu’nda meydana gelen kazada Karacasu yönünden Tavas yönüne gitmekte olan Mehmet O. (36) idaresindeki 09 Z 1527 plakalı otomobil, Güzelbeyli tali yol ayrımında Halil İbrahim E. (45) yönetimindeki 09 HP 127 plakalı araçla çarpıştı. Meydana gelen kazada Halil İbrahim E. ile otomobilde bulunan şoför Mehmet O., Semiha O. (62), Ömer O. (62) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Otomobilde ayrıca anne Gülsüm O. ile çocukları Ömer Alp O.(2) ve Elif Naz O. (5) da bulunuyordu. Yaralılar olay yerine Buharkent, Kuyucak ve Karacasu’dan gelen ambulanslar ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ömer O.’nun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
Karacasu-Tavas karayolu Güzelbeyli yol ayrımında otomobil ile pikabın çarpıştığı kazada 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı.

AYDIN- Saat 14.00 sıralarında Karacasu-Tavas Karayolu’nda meydana gelen kazada Karacasu yönünden Tavas yönüne gitmekte olan Mehmet O. (36) idaresindeki 09 Z 1527 plakalı otomobil, Güzelbeyli tali yol ayrımında Halil İbrahim E. (45) yönetimindeki 09 HP 127 plakalı araçla çarpıştı. Meydana gelen kazada Halil İbrahim E. ile otomobilde bulunan şoför Mehmet O., Semiha O. (62), Ömer O. (62) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Otomobilde ayrıca anne Gülsüm O. ile çocukları Ömer Alp O.(2) ve Elif Naz O. (5) da bulunuyordu.

Yaralılar olay yerine Buharkent, Kuyucak ve Karacasu’dan gelen ambulanslar ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ömer O.’nun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.